05 / 05 / 2024

Kırtepe Yalı İş Merkezi'nde 8.5 milyon TL'ye satılık 20 dükkan, düğün salonu ve çok amaçlı salon!

Kırtepe Yalı İş Merkezi'nde 8.5 milyon TL'ye satılık 20 dükkan, düğün salonu ve çok amaçlı salon!

Bartın Kırtepe'de yer alan Yalı İş Merkezi'ndeki 20 adet dükkan, 1 adet çok amaçlı salon ve etkinlik alanı ve 1 adet düğün salonu 8 milyon 519 bin 524 TL bedelle 12 Kasım 2014 tarihinde ihale ediliyor...




Bartın Belediye Başkanlığından:


1 - Belediyemiz sınırları içinde kalan Kırtepe Mahallesi, tapuda 11 pafta, 336 ada, 6 parsel nolu, mülkiyeti Belediyemize ait Yalı İş Merkezinde bulunan, 20 adet dükkan, 1 adet çok amaçlı salon ve etkinlik alanı, 1 adet düğün salonu ve müştemilatları satılacaktır.

2 - Şartname ve ekleri Bartın Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden, 250,00 TL ücret karşılığında satın alınabilir.

3 - İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif usulüne göre 12 Kasım 2014 tarihinde her dükkan ve bölüm için belirlenmiş ve bu ilan metninin 5.maddesinde belirtilen saatte, Bartın Belediyesi Meclis Salonunda Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.

4 - İsteklilerin ihaleye katılımında tanzim edilecek İhale Dosyasında aranacak belgeler;

a) İhaleye başvuru dilekçesi, dilekçede Türkiye’de tebligat için adres göstermesi.

b) Şartname alındı makbuzu ve Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi (Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından kabul edildiği belirtilerek imzalanmak zorundadır.)

c) Geçici Teminat,

d) Nüfus cüzdanı fotokopisi (Gerçek kişiler için)

e) İhalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış ikametgah Belgesi(Gerçek kişiler için)

f) İstekli adına vekaleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekaletname ve vekalet edene ait imza beyannamesi veya imza sirküleri,

g) Tüzel kişi olması halinde, Mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve / veya Sanayi veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge (Tescil Belgesi) ve Kayıtlı olduğu Vergi Dairesi ve numarası,

h) İsteklinin ortak girişim olması halinde şekli ve içeriği ilgili mevzuatlarca belirlenen noter tasdikli ortak girişim beyannamesi

i) Tüzel kişi olması halinde, teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli imza beyannamesi veya imza sirküleri.

j) Ülkemizde yabancıların mülk edinmesi konusunda yasal mevzuat dahilinde herhangi bir engelleyici hüküm bulunmaması koşullarında T.C. uyruğunda olmayan yabancıların ihaleye iştirak etmesi halinde verecekleri her türlü teminatlarda (geçici, v.s. gibi) yerli bankalar veya özel finans kurumlarının kontrgarantisi (Counterguarantee) istenecektir. Ayrıca bu yabancı istekliler idareye sunacakları her türlü belgeleri, yeminli tercüman bürolarında Türkçe’ye çevirmek zorundadır.

Taşınmazın satış ihalesine teklif verecekler; ihale zarflarını yukarıda ve şartnamede belirtilen belgeler ile birlikte satış şartnamesinde belirtilen maddelere uygun olarak hazırlayarak 12 Kasım 2014 tarihinde Çarşamba günü saat 12.00’ye kadar Bartın Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim edeceklerdir. Posta, kargo, telgrafla veya internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

5 - Ayrı ayrı yapılacak ihale neticesinde satılacak olan dükkan ve bölümlerin numarası, m2’si, muhammen bedel ve geçici teminatı ile ihale saati aşağıda gösterilmiştir.


Kırtepe Yalı İş Merkezi nde 8.5 milyon TL ye satılık 20 dükkan, düğün salonu ve çok amaçlı salon!



Geri Dön