18 / 05 / 2024

kırtepe yalı iş merkezi satılık dükkan

kırtepe yalı iş merkezi satılık dükkan

Bartın Kırtepe'de yer alan Yalı İş Merkezi'ndeki 20 adet dükkan, 1 adet çok amaçlı salon ve etkinlik alanı ve 1 adet düğün salonu 8 milyon 519 bin 524 TL bedelle 12 Kasım 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasında kira kavgası!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin arttığı miras kavgasında  Prof. Öz, kız kardeşinin Mustafa Öz’den kalan yalıyı 85 bin liraya S.T.’ye kiraladığını öne sürdü.

Pervaneli Köşk’ün manzarası için 18 ağaç kesildi!

İstanbul Boğazı'nda Vitaspirit adlı geminin Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’na çarparak büyük hasar verdiği kaza, bir restorasyon skandalını da  ortaya çıkardı. 

TOKİ Yalıhüyük başvuru işlemleri!

TOKİ Yalıhüyük başvuru işlemleri 30 Eylül gününe kadar uzatıldı. Projede yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Loda Mobilya Shelford berjer ile baş köşeyi babalar için ayırdı!

Modern, yalın ve fonksiyonel tasarımlarıyla yaşam alanlarına anlam katan, kendine özgü çizgisi ile fark yaratan Loda Mobilya, Shelford berjer ile evlerin baş köşesini babalar için ayırıyor.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde çatlak kazadan sonra mı oluştu?

İZMİT Körfez Geçiş Köprüsünün yapımını sürdüren IHI lnfrastructure Systems Co, köprü inşaatındaki kazayla ilgili dün Hürriyet'te yayınlanan haber üzerine bir açıklama yaptı..

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü için imzalar atıldı!

Türkiye'nin kredi sözleşmesi tamamlanmış sağlık alanındaki en büyük kamu özel işbirliği projesinin finansman sözleşmeleri imza töreni gerçekleştirildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü gecikmeyecek!

Ulaştırma Bakanlığı'nın geçtiğimiz hafta bir bağlantı halatı kopan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kaza sonrası köprünün yapım sürecinin 5-6 ay gecikeceği yönündeki iddia gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü açılışı ne zaman?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ndeki kaza sonrası, yapım sürecinin 5-6 ay gecikeceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Akçansa, Boğaz Köprüsü için çimento üretti!

Akçansa, Boğaz Köprüsü için özel çimento üretti. Akçansa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, projeleri arasına 3. Boğaz Köprüsü'nü de eklediklerini belirtti.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'ndeki halat koptu!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyol Projesi" kapsamında inşaatı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'ndeki halatın kopması nedeniyle körfezin gemi trafiğine kapatıldığı bildirildi. Ekiplerin köprüdeki çalışmaları devam ediyor.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde halatlar gerildi!

İzmir-İstanbul arasını 3.5 saate indirecek İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde iki yakanın ilk birleşmesi sağlandı. Köprünün iki ayağını birbirine bağlayan halatlar gerildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 6 şeritle hizmet verecek!

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde, iki yaka arasında mühendis ve işçilerin çalışacağı geçici yürüyüş bantları döşeniyor. Yıl sonunda tamamlanması planlanan 3 gidiş ve 3 geliş toplam 6 şeritle hizmet verecek.

Körfez geçişinde iki yaka birleşti!

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek otoyol projesinde bir eşik daha aşıldı. Çalışmanın kritik noktası olan Körfez Geçişi'nde, kılavuz halat kabloları çekilerek iki yaka birleştirildi

kırtepe yalı iş merkezi satılık dükkan Haberi

kırtepe yalı iş merkezi satılık dükkan


Bartın Belediye Başkanlığından:


1 - Belediyemiz sınırları içinde kalan Kırtepe Mahallesi, tapuda 11 pafta, 336 ada, 6 parsel nolu, mülkiyeti Belediyemize ait Yalı İş Merkezinde bulunan, 20 adet dükkan, 1 adet çok amaçlı salon ve etkinlik alanı, 1 adet düğün salonu ve müştemilatları satılacaktır.

2 - Şartname ve ekleri Bartın Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden, 250,00 TL ücret karşılığında satın alınabilir.

3 - İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif usulüne göre 12 Kasım 2014 tarihinde her dükkan ve bölüm için belirlenmiş ve bu ilan metninin 5.maddesinde belirtilen saatte, Bartın Belediyesi Meclis Salonunda Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.

4 - İsteklilerin ihaleye katılımında tanzim edilecek İhale Dosyasında aranacak belgeler;

a) İhaleye başvuru dilekçesi, dilekçede Türkiye’de tebligat için adres göstermesi.

b) Şartname alındı makbuzu...