07 / 05 / 2024

Kıvanç Erman, Alkaş / Jones Lang LaSalle'den ayrıldı!

 Kıvanç Erman, Alkaş / Jones Lang LaSalle'den ayrıldı!

Kıvanç Erman, Alkaş / Jones Lang LaSalle'deki Sermaye Piyasaları ve Danışmanlık Hizmetleri Direktörlüğü görevinden ayrılıyor...



Kıvanç Erman'ın açıklaması:



İleride resmi duyurusu yapılacağı üzere, beraber çalıştığımız ve aynı zamanda eşim olan İcra Kurulu Başkanı ve Perakende Direktörü'müz Nilgün Erman'ın, Jones Lang LaSalle Türkiye Ofisi'nde Managing Director görevini üstlenecek olması sebebiyle, genel kurumsal yönetişim anlayışı doğrultusunda, dört buçuk senedir yürüttüğüm Sermaye Piyasaları ve Danışmanlık Hizmetleri Direktörlüğü görevimden 30 Eylül 2012 itibariyle ayrılıyorum.



Sektöre girdiğim günden beri Alkaş / Jones Lang LaSalle çatısı altında sizleri tanımış olmaktan ve beraber çalışmış olmaktan çok keyif aldığımı ve başta ekibim ve diğer çalışma arkadaşlarım olmak üzere, sizlere ve tüm sektör çalışanlarına verdiğiniz destek için ayrı ayrı teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Bundan sonra da başka çatılar altında Türkiye Gayrimenkul Sektörünü bir nebze de olsa ileri götürmek için kaldığımız yerden işbirliğine devam edeceğimizi umut ediyorum.  



Halihazırda bana ulaşırken kullandığınız cep telefonu numaram aynı kalacaktır. Bunun dışında aşağıdaki şahsi mail adresim ve LinkedIn hesabımdan bana her zaman ulaşabilirsiniz.


 

En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere...



Dr. Kıvanç ERMAN , MRICS


Geri Dön