21 / 05 / 2024

“Kıyma fiyatları 400 TL’ye çıkacak” dedi! Duyanların aklı başından gitti!

“Kıyma fiyatları 400 TL’ye çıkacak” dedi! Duyanların aklı başından gitti!

TÜSEDAD Başkanı Sencer Solakoğlu, Türkiye'deki hayvancıkla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. "Çiftçi hayvanını kesip, elde ettiği parayı kur korumalı mevduata koysa daha iyi. Üretince zarar ediyor" şeklinde konuşan Solakoğlu et fiyatlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmede bulundu.



Bu sayılardaki azalmanın gerçekte TÜİK verilerinden çok daha yüksek olduğunu ifade eden Solakoğlu ise, bu durumun tüketici fiyatlarını yükseltmesiyle sonuçlanacağı konusunda gerekli mercilere uyarı yaptıklarını ancak dikkate alınmadığını dile getirdi.

“Hayvan ciddi derecede sayısı azaldı, bu konu çok kötüye gidiyor ve süt ineklerinin kesiminin durduğu gün fiyatlar anormal derecede yükselecek demiştik” şeklinde konuşan Solakoğlu, fiyatların geldiği seviye ile ilgili şunları söyledi:

“Kıyma fiyatları 400 TL’ye çıkacak” dedi! Duyanların aklı başından gitti!

‘KIYMA FİYATLARI 400 LİRAYA ÇIKACAK’

“Kemikli et fiyatları 100-120 TL’den 180 TL’ye kadar çıktı; 200 TL’yi de aşıp 300 TL’ye doğru ilerler.

Kıymanın kilosu zaten 300 TL’ye dayanmış durumda. Bir sonraki eşikte 320 lira, 350 lira ve 370 lira derken 400 liraya çıkmak zorunda kalacak.”

Uzman isim dolar 25 TL olacak dedi! Peş peşe açıklanan rakamları görenlerin nutku tutuldu!

TOKİ deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu! TOKİ konutlarının ödemesi nasıl olacak?

Gündemden düşmeyen Ahbap'tan bir yeni yardım daha! Acil bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön