01 / 05 / 2024

Kızılay'dan personel alım ilanı! En az ilkokul mezunu 40 alanda personel alınacak!

Kızılay'dan personel alım ilanı! En az ilkokul mezunu 40 alanda personel alınacak!

Türkiye'nin en önemli yardım kuruluşlarından biri olan Kızılay, ülkemizde meydana gelen doğal afetlerde ve ihtiyaç sahibi kişilere yardım etmek için çalışıyor. Son dönemde yaşanan depremlerden sonra Kızılay, 40 farklı alanda yüzlerce personel alımı yapacağını açıkladı.



Kızılay'ın yaptığı duyuruda, en az ilköğretim mezunu olan adayların da başvuru yapabileceği belirtildi. KPSS şartı da aranmayacak. Bu şekilde, daha fazla kişinin Kızılay'a başvurabilmesi hedefleniyor.

Kızılay hangi birimler için personel alımı gerçekleştirecek?

Türkiye'nin en önemli yardım kuruluşlarından biri olan Kızılay, personel eksikliğini gidermek için yayımladığı ilanlar kapsamında, en az İlköğretim mezunu adaylar ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunlarından da personel alımı yapacağını açıkladı.

Kızılay, yardım konusunda çeşitli alanlarda hizmet veriyor ve yayımlanan ilanlar da bu alanlarda personel alımı yapılacağını gösteriyor. Kızılay'ın bünyesinde yer alan birimler arasında Sağlık A.Ş., Çadır ve Tekstil A.Ş., Kızılay Sistem Yapı, Kızılay Bakım A.Ş., Kızılay Lojistik, Kızılay Teknoloji ve Kızılay Yatırım gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren birimler yer alıyor.

Kızılay dan personel alım ilanı! En az ilkokul mezunu 40 alanda personel alınacak!

Türk Kızılayı, acil olarak personel alımı yapacağı 7 şehirde İlköğretim Mezunu, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunlarına yönelik ilanlar yayımladı. Alımlar İstanbul, Ankara, Malatya, Konya, Kayseri,  Adana  ve Mersin şehirlerinde gerçekleştirilecek.

Toplam 40 farklı alanda personel alımı yapılacak. Alımlar çeşitli Kızılay birimleri arasında dağılmış durumda.

Dış Paydaşlarla İlişkiler Uzmanı, İthalat Uzmanı, Proses ve Çıkış Kalite Kontrol Sorumlusu, Yardımcı Eleman, Usta, Satış Uzmanı, Depo ve Sevkiyat Uzmanı, İdari İşler Uzmanı, Tercüman, Muhasebe Uzmanı, İnsan Kaynakları Stajyeri, Endüstri Mühendisi, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı, Dermatoloji Uzmanı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Anlaşmalı Kurumlar ve Fiyatlandırma Uzmanı, Temizlik Görevlisi, Göz Hastalıkları Uzmanı, Uluslararası Pazarlama Rus Bölgesi Sorumlusu, Uluslararası Anlaşmalı Kurumlar Sorumlusu, Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşire, Dermatoloji (Deri ve Zührevi Hastalıkları) Uzmanı, Ameliyathane Hemşiresi, Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, Eczacı, Yardımcı Sağlık Personeli, Stok Kontrol ve Sevkiyat Yetkilisi, Filo Operasyon Uzmanı, Satın Alma Uzmanı, Bakım Müdürü, Montaj Hattı Formeni, Klinik Biyokimya Uzmanı, Hemşire, Engelli Personel ve Yaşlı Bakım Teknikeri personel alımı kontenjan dağılımlarıdır.

 


Geri Dön