21 / 05 / 2024

Kızılay'dan personel alım ilanı! En az ilkokul mezunu 40 alanda personel alınacak!

Kızılay'dan personel alım ilanı! En az ilkokul mezunu 40 alanda personel alınacak!

Türkiye'nin en önemli yardım kuruluşlarından biri olan Kızılay, ülkemizde meydana gelen doğal afetlerde ve ihtiyaç sahibi kişilere yardım etmek için çalışıyor. Son dönemde yaşanan depremlerden sonra Kızılay, 40 farklı alanda yüzlerce personel alımı yapacağını açıkladı.



Kızılay dan personel alım ilanı! En az ilkokul mezunu 40 alanda personel alınacak!

Başvurularda aranacak genel ve özel şartlar

Her bir kadro için adaylardan farklı nitelikler aranacak. Ancak genel olarak, başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, sağlık sorunları olmaması, güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almaları, suç hükümlülüğü olmamaları ve erkek adayların askerlik görevini yapmış olmaları veya askerlik ile ilgilerinin olmaması gerekmektedir.

Adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları, 45 yaşından büyük olmamaları, alanında deneyim sahibi veya bilgi sahibi olmaları, çalışma ve seyahat engeli bulunmamaları, ağır işlerde çalışabilecek rahatsızlıkları olmamaları, B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen olmaları da diğer ortak nitelikler arasındadır.

Kızılay, yeni personel alımı için başvuruların sadece internet üzerinden kabul edileceğini duyurdu. Başvurular şubat ayı itibariyle başlamış olup, son başvuru tarihleri farklılık göstermektedir ve en geç Nisan ve mayıs sonuna kadar devam edecektir.

Başvurularınızı tamamlamak için öncelikle aşağıdaki bağlantıdan üyelik bilgilerinizi oluşturmanız ve CV'nizi hazırlamanız gerekmektedir. Başvuru ekranına linke tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz.

Kızılay 5 ilde lise mezunu personel alımı yapacak! Bugün başvurun yarın işe başlayın! İşte şartlar!

Kızılay yeni memur alımını duyurdu! KPSS’siz hemen Kızılay personeli olun! İşte şartlar!

Yüksek maaşla iş arayanlara müjde! KPSS şartı olmadan bu sektörde çalışabilirsiniz


Geri Dön