29 / 04 / 2024

KlimaPlus kurumsal toplantısını düzenledi!

KlimaPlus kurumsal toplantısını düzenledi!

KlimaPlus kurumsal toplantısını düzenledi. Kapadokya’da gerçekleştirilen toplantının ana teması, ‘Enerji Kaynağı Mitsubishi Electric, Kaynağı Enerji KlimaPlus’ oldu.KlimaPlus ekibi, Kapadokya’nın en güzel mekanlarını gezme fırsatı yakaladı.



Mitsubishi Electric Türkiye’nin, -Türkiye klima pazarındaki varlığını daha da güçlendirmek için KlimaPlus’ı satın almaya karar vermesinin ardından- KlimaPlus çalışanlarıyla Kapadokya’da motivasyon ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşma yapan Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa ve KlimaPlus Genel Müdürü Yenal Altaç, güçlü bir sinerji yaratan iki firmanın ayrılmaz bir bütün olduğu mesajını verdiler.


KlimaPlus ekibi, Kapadokya’nın en güzel mekanlarını gezme fırsatı yakaladı


İki gün süren motivasyon etkinliğine, tüm KlimaPlus ekibi ve Mitsubishi Electric’in üst düzey yetkilileri katıldı. Türkiye’deki kültür şehirleri arasında çok özel yere sahip olan Kapadokya’da gerçekleşen etkinliğin birinci gününde toplantı ve gala yemeği gerçekleşti. İkinci günde Kapadokya turu yapan ekip; Devrent Vadisi, Paşa Bağları ve Üç Başlıklı Peri Bacaları, Avanos Çanak Çömlek Atölyesi, Göreme Açık Hava Müzesi, Esentepe Panoramik Seyir Noktası ve Turasan Mahzeni’ni ziyaret etti.


Fujisawa: “KlimaPlus’tan aldığımız güçle çok başarılı ve benzersiz işlere imza atmaya devam edeceğiz”


Toplantıda yaptığı konuşmada, 10 yıldır Mitsubishi Electric’in Türkiye distribütörlüğünü üstlenen KlimaPlus’ın güvenilirliği, ileri teknoloji ve yüksek kalitede müşteri hizmetleriyle kendileri için büyük bir güç olduğunu söyleyen Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa; “Mitsubishi Electric olarak KlimaPlus’ı bünyemize katmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Türkiye pazarında daha da güçlenme hedefimize paralel olarak KlimaPlus’ın tecrübesi, bilgi birikimi ve güçlü ekibi ile birlikte çok başarılı ve benzersiz işlere imza atmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.


Yenal Altaç: “Başarımız Mitsubishi Electric ile çok daha yukarılara taşınacak”


Japonya sınırlarını aşarak global bir güç haline gelen Mitsubishi Electric’in KlimaPlus’ı satın almaya karar vermesinin arkasında Türkiye’deki klima pazarının parlak geleceğinin ve KlimaPlus’ın 10 yılda ortaya koyduğu başarı öyküsünün yattığını vurgulayan KlimaPlus Genel Müdürü Yenal Altaç, başarılarının Mitsubishi Electric ile çok daha yukarılara taşınacağına inandıklarını söyledi. Altaç, “Mitsubishi Electric demek enerji demek… KlimaPlus’ın bu müthiş enerjisinin kaynağı ise dinamik ekibi ve inandığımız Mitsubishi Electric markası.” diye konuştu.



Geri Dön