30 / 04 / 2024

KLK Gayrimenkul Basın Ekspres projesinde metrekaresi 4 bin TL'ye!

KLK Gayrimenkul Basın Ekspres projesinde metrekaresi 4 bin TL'ye!

Firma: KLK İnşaat

KLK Gayrimenkul Basın Ekspres projesinde konutların metrekare birim fiyatları 4 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler 2014 sonunda yapılacak




KLK Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş Basın Eskpres yolu üzerinde başlayacağı projesinin ilk ayrıntılarını paylaştı. Basın Ekspres yolu üzerinde 33 bin metrekare arsa üzerinde gerçekleşecek projede inşaat alanı 90 bin metrekare olarak belirlendi. 3 blok halinde planlanan projede 281 adet konut ve residence haricinde 10 bin metrekare ticari alan bulunuyor. Hava alanına yakınlığı, ticari fonksiyon alanları ve merkezi konumu projeye ayrı bir değer katıyor. 


Detayı, konforu ve esnek mimari tasarımı sayesinde isteğe göre tasarlanabilen daire seçenekleri sunulan projede,  Açık ve kapalı sosyal donatı alanları ve  tenis kulübü günün yorgunluğunu atmaya yardımcı olacak şekilde planlandı. 


Residence bloğunda sunulacak olan congrience hizmetleri ile detaylara takılmadan sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz huzurlu bir yaşam sağlanıyor. Teslimler 2014 sonu gerçekleştirilecek olup metrekare satış fiyatları 4.000 TL'den başlayacak.



http://www.kulakco.com.tr

0 212-2830943


Geri Dön