28 / 04 / 2024

Koç Grup her bütçeye uygun konut üretiyor!

Koç Grup her bütçeye uygun konut üretiyor!

Firma sahibi Mimar Nihat Koç Tüketici yelpazesinde, her bütçeye uygun konut yapmayı ilke edindik. İnşaat dünyasındaki gelişmeleri ise bir mimar olarak yakından takip ediyorum" diye konuştu.



Tire'de inşaat, otelcilik, tüfek dipçiği ve bahçe mobilyaları alanında faaliyet gösteren Koç Şirketler Grubu, yatırımlarıyla dünyada söz sahibi oldu. Firma sahibi Mimar Nihat Koç, inşaat alanında günün koşullarına uygun konut ürettiklerini belirterek, "Bugüne kadar T başta olmak üzere, Kuşadası, Davutlar ve Altınoluk gibi turizm merkezlerinde yüzlerce konut inşa ettik. 


¦ Pazar payı artıyor Koç, "İnşaat sektörüne ayrı önem veriyoruz. Izmir başta olmak üzere inşaat sektöründeki yatımlarımızı Ege Bölgesi'ne yaymayı hedefliyoruz. Tüketici yelpazesinde, her bütçeye uygun konut yapmayı ilke edindik. İnşaat dünyasındaki gelişmeleri ise bir mimar olarak yakından takip ediyorum" diye konuştu. Tire'de Bekleme Mevkin'nde bulunan tesiste 1989 yılından bu yana üretim yapan Koçsan Mobilya'nın ise iç ve dış pazar payım hızla artırdığını dile getiren Koç, "Walnut Garden markasıyla, ceviz bahçe mobilyaları üretimine başladık. 


Dipçik üretiminde kullandığımız imaKoç Grup'un sahibi Mimar Nihat Koç, inşaat alanında başta  İzmir  olmak üzere yakında Ege'ye açılacaklarını söyledi.

 

lat dışı parçalardan, modern ceviz bahçe mobilyaları üretiyoruz. Çok yönlü ve güişimci bü- firmayız. Yaratığımız bu markayı iç pazarda, özellikle turizm merkezlerinin yanı su*a, Almanya ve Hollanda'ya da ihraç ettik. Walnut Garden özgiin tasarımlarıyla kısa sürede büyük sükse yaptı. 


Bu alanda 3 kez EBSO'dan başarı ödülü aldık. Ar-Ge çalışmalarına ise önemli bü1 kaynak ayırıyoruz" dedi.

 

Firmanın 1993'ten bu yana ceviz av tüfeği dipçiği üretimi de yaptığını dile getiren Koç, "Başta Amerika, Almanya ve İtalya gibi ülkeler olmak üzere dünyanın her yerine av tüfeği dipçiği ihraç ediyoruz" diye konuştu. 


Yeni Asır 


Geri Dön