27 / 04 / 2024

Kocaali'nin yeni yaşam alanı 8 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Kocaali'nin yeni yaşam alanı 8 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali ilçe merkezine inşa edilecek yeni yaşam alanı için 8 Kasım'da ihaleye çıkılıyor.




Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali ilçe merkezinde inşa edilecek olan yeni yaşam alanı için 8 Kasım Perşembe günü ihaleye çıkılıyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, saha önce Başkan Zeki Toçoğlu tarafından müjdesi paylaşılmış ve hazırlanan proje kamuoyuna sunulmuştu. 3 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek yeni yaşam alanı ile Kocaali ilçe merkezi nefes alacak.

Yeni yaşam alanı


Projeye ilişkin detayları paylaşan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu konuyla ilgili olarak, “Kocaalili hemşehrilerimizin vakitlerini güzelce değerlendireceği, çocuklar için bakım alanının yer aldığı 120 metrekarelik bir kafeterya, oturma alanları, çocuk oyun grupları, meydanı ile güzel bir çalışmayı ilçemizin hizmetine sunacağız. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımızın da müjdelediği kütüphane de projemizin içerisinde yer alacak. İlçe merkezimizde hayata geçireceğimiz proje ile hemşehrilerimizin yeni buluşma noktası olacak” diye konuştu.

 


Geri Dön