02 / 05 / 2024

Kocaeli Akçakocabey Köprüsü bakım çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Akçakocabey Köprüsü bakım çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından D-100 Karayolu’nun İzmit geçişini rahatlatmak amacıyla Kandıra Sapağı’na yaptırılan ve yaklaşık 4 ay önce açılan Akçakocabey Köprüsü 13 Temmuz günü trafiğe kapatılarak bakıma alınmıştı...




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından D-100 Karayolu’nun İzmit geçişini rahatlatmak amacıyla Kandıra Sapağı’na yaptırılan ve yaklaşık 4 ay önce açılan Akçakocabey Köprüsü 13 Temmuz günü trafiğe kapatılarak bakıma alınmıştı. Köprünün ilk olarak  Ankara  istikameti trafiğe kapatılmıştı, araçlar yan yoldan yönlendirilmişti. Hal böyle olunca tek şeritli yan yolda yığılmalar meydana gelmiş ve bu da hem şehir içi hem de şehirlerarası trafiği olumsuz etkiledi.


UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Akşamüzeri özellikle mesai bitimi iş çıkışı evine gitmek isteyen vatandaşlar için tam bir kabus olan bu durum sürücüleri çileden çıkarıyor. Sıcak hava ve Ramazan ayının da etkisiyle birleşen uzun trafik kuyruğu vatandaşı hayattan bezdiriyor. AKP il binasından başlayarak Ankara istikametine doğru tadilatta olan Akçakocabey Köprüsü'ne kadar meydana gelen yığılma vatandaşın ve sürücülerin tepkisine neden oluyor.




Manşet Kocaeli


Geri Dön