18 / 05 / 2024

Akçakocabey Köprüsü bakım çalışmaları ne zaman bitecek

Akçakocabey Köprüsü bakım çalışmaları ne zaman bitecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından D-100 Karayolu’nun İzmit geçişini rahatlatmak amacıyla Kandıra Sapağı’na yaptırılan ve yaklaşık 4 ay önce açılan Akçakocabey Köprüsü 13 Temmuz günü trafiğe kapatılarak bakıma alınmıştı...

İstanbullular dikkat! Galata Köprüsü onarıma giriyor! Yola çıkmadan önce yeni güzergahlara bakın!

Yeni Galata Köprüsü’nda olası İstanbul depremine hazırlık kapsamında onarım çalışmaları başlayacak. 13 Ağustos Pazar günü başlayacak ve 40 gün sürecek çalışmalar nedeniyle trafik akışı değişecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Haliç Köprüsü'nde 18 Ağustos'a kadar bakım çalışması yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü, tarafından Haliç Köprüsü'nde bakım çalışmaları başlatıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü Kule Tamamlama Töreni'nden sonra, projenin teknik detaylarının bulunduğu bir tabloyu sosyal medya üzerinden paylaştı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım çalışmaları devam ediyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım çalışmalarının iş programına uygun devam ettiğini bildirdi.

YSS Köprüsü'nün Kurtköy-Paşaköy bağlantısı 4 Temmuz'da açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arsla müjdeyi verdi. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 11 kilometrelik Kurtköy-Paşaköy bağlantı yolu 4 Temmuz'da açılacak.

Ordu Akçaova Köprüsü Nisan'da açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 2016 yılı Ramazan Bayramı’nda yaşanan sel felaketinden dolayı yıkılan Akçaova Köprüsü’nün Nisan'da açılacağını belirtti.

TyssenKrupp, 3. Havalimanı'nın yolcu uçak bindirme köprülerini üretecek!

Alman mühendislik devlerinden ThyssenKrupp, yapımı devam eden 3. Havalimanı için 143 adet yolcu uçak bindirme köprüsü üretecek.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde klip çekildi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, pop müzik yorumcusu Edis'in yeni klibinde mekan olarak kullanıldı."Benim Ol" ve "Olmamış mı" isimli singlelarını 2015'te yayımlayan genç yorumcu, sözleri ve müziği kendisine ait yeni şarkısı "Dudak"ın klibini izleyiciyle buluşturdu.

Akçansa'dan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne özel ürün!

Üçüncü Boğaz Köprüsü, metro alt yapı projeleri ve kentsel dönüşüm projelerine katkı sağladıklarını belirten Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar, İstanbul'un yeni mega projesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşasında yer aldıklarını söyledi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bir mühendislik harikası!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Temurci, yarın açılışı yapılacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü'nde çalışmalar tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan yeni Aksu Köprüsü yapım çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü tarafından İlk Adım Köprüsünde kavşak düzenleme çalışması gerçekleştirilecek. Çalışmalar süresince ulaşım alternatif yollardan sağlanacak.

Akçakocabey Köprüsü bakım çalışmaları ne zaman bitecek Haberi

Akçakocabey Köprüsü bakım çalışmaları ne zaman bitecek


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından D-100 Karayolu’nun İzmit geçişini rahatlatmak amacıyla Kandıra Sapağı’na yaptırılan ve yaklaşık 4 ay önce açılan Akçakocabey Köprüsü 13 Temmuz günü trafiğe kapatılarak bakıma alınmıştı. Köprünün ilk olarak Ankara istikameti trafiğe kapatılmıştı, araçlar yan yoldan yönlendirilmişti. Hal böyle olunca tek şeritli yan yolda yığılmalar meydana gelmiş ve bu da hem şehir içi hem de şehirlerarası trafiği olumsuz etkiledi.


UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Akşamüzeri özellikle mesai bitimi iş çıkışı evine gitmek isteyen vatandaşlar için tam bir kabus olan bu durum sürücüleri çileden çıkarıyor. Sıcak hava ve Ramazan ayının da etkisiyle birleşen uzun trafik kuyruğu vatandaşı hayattan bezdiriyor. AKP il binasından başlayarak Ankara istikametine doğru tadilatta olan Akçakocabey Köprüsü'ne kadar meydana gelen yığılma vatandaşın ve sürücülerin tepkisine neden oluyor.




Manşet...