02 / 05 / 2024

Kocaeli Karşıyaka Sahili yeniden düzenleniyor!

Kocaeli Karşıyaka Sahili yeniden düzenleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karşıyaka sahilinin halkla buluşması için hemen çalışma başlatılması talimatı verdi. Karaosmanoğlu, bölgenin Başiskele’de yaşayanların beğeneceği bir alan olacağını söyledi.



Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karşıyaka sahilinin halkla buluşması için çalışma başlatılması talimatı verdi.


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yeni bir sahil düzenlemesini daha kente kazandırmaya hazırlanıyor. Başiskele ilçesinde Karşıyaka sahili inceleyen ve proje konusunda hemen çalışılmasının talimatını veren Başkan Karaosmanoğlu’na, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve İSU Gelen Müdürü İlhan Bayram’da eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan’ın da inceleme gezisinde yer alırken, yapılacak projenin detayları hakkında Başkan Karaosmanoğlu teknik ekibe talimatlar verdi.


Kocaeli’de, insan ve çevre dostu alanların oluşturulmasında büyük emekler harcandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İki sevgili olarak tanımladığımız deniz ve insanımızı buluşturacak yeni alanların oluşturulması için tüm ekibimizle çalışıyoruz. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz sahillerimizde ki dönüşüm, Karşıyaka mahallemizle devam edecek. Bu bölgemiz Başiskele’de yaşayan vatandaşlarımızın çok beğeneceği bir alan olacak. Aile büyükleri torunlarıyla, anne ve babalar çocuklarıyla bu sahilde mutlu günler geçirecek” açıklamasını yaptı.


İnceleme gezisinde proje çalışmasına hemen başlanılması talimatını da veren Başkan Karaosmanoğlu, Makine Kimya hurdalığı ve Hayat Kimya Fabrikası arasında ki kalan sahilin iyileştirilmesi için hemen temizliğe başlanmasını istedi. Ağaçlandırılarak sosyal donatıların yerleştirileceği alan, kent için yeni bir kazanım alanı olması hedefleniyor.


Hürriyet Yerel




Geri Dön