28 / 04 / 2024

Kocaeli Kozluk'ta binalar yenileniyor!

Kocaeli Kozluk'ta binalar yenileniyor!

Kozluk Mahallesi Aynalıkavak Sokak'ta bulunan binaların cepheleri İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince "binalar boyanıyor şehrimiz güzelleşiyor" projesi kapsamında güzel bir görüme kavuşturuldu.



Kozluk Mahallesi Aynalıkavak Sokak'ta bulunan binaların cepheleri İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince "binalar boyanıyor şehrimiz güzelleşiyor" projesi kapsamında güzel bir görüme kavuşturuldu. Yetkililer, Aynalıkavak Sokak'ta bulunan binaların dış cepheleri için 350 metrekare sıva tamiri yapıldıktan sonra 4000 metrekare dış cephe boyası, 450 metrekare de yağlı boya kullanıldığını söylediler. 


VATANDAŞ MEMNUN 

İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut ile bazı daire müdürleri bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Aynalıkavak sakinleriyle de görüşen Başkan Vekili Bulut" İzmit Belediyesi olarak, şehrimizin estetik açıdan da güzel olması için projeler üretiyoruz. Aynalıkavak için hazırlanan projenin hedefine ulaşmasını görmekten mutluluk duyduk" dedi. Sokak sakinleri de İzmit Belediyesi'nin uygulamasından son derece memnun kaldıklarını ifade ederek" Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan sayesinde semtimiz çok güzel oldu. Bizlere değer verip sorunlarımızla yakından ilgilendiği için Başkanımız ve ekibine ne kadar teşekkür etsek azdır" şeklinde konuştular. Kozluk Mahallesi Aynalıkavak Sokak'ta bulunan binaların cepheleri İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince "binalar boyanıyor şehrimiz güzelleşiyor" projesi kapsamında güzel bir görüme kavuşturuldu. İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut ile bazı daire müdürleri bölgeye giderek incelemelerde bulundu. 


Özgür Kocaeli




Geri Dön