03 / 05 / 2024

Kocaeli Müteahhitler Birliği Kuruluyor!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Kuruluyor!

Kocaeli Ticaret Odası 2. meslek komitesi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Komite Başkanı Mehmet Olhan başkanlığında toplanan üyeler Kocaeli Mütaahitler Birliğinin kurulum aşamasında olduğunu çalışmaların devam ettiğini belirtti...



Kocaeli Ticaret Odası 2. meslek komitesi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Komite Başkanı Mehmet Olhan başkanlığında toplanan üyeler Kocaeli Mütaahitler Birliğinin kurulum aşamasında olduğunu belirtti.


Kocaeli Ticaret Odası 2. meslek komitesi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Komite Başkanı Mehmet Olhan başkanlığında toplanan üyeler yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişi yaptı. 

Komite Başkanı Mehmet Olhan mahkeme kararları ile ilgili önemli bilgiler verdi. Üyelerinde konuyla ilgili görüşlerini aldı. Olhan yaptığı açıklamada "Meslek sıkıntılarını ve karşılaşılabilecek sorunlar hakkında fikir alışverişi yaptık. Bu ay içerisinde yeni üye olan arkadaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz. İnşaat sektörü çok büyük bir sektör" dedi. Kuruluş aşamasında olan Kocaeli Müteahhitler Birliği hakkında da açıklama yapan Olhan "Birlik kurulma aşamasında. Hemen, hemen hazırlıklar bitmiş durumda. Yakın bir zamanda birlik faaliyete başlayacak" dedi. 


Tünaydın 




Geri Dön