27 / 04 / 2024

Türkiye Müteahhitler Birliği öğrencilerle buluşuyor

Türkiye Müteahhitler Birliği öğrencilerle buluşuyor

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin desteğiyle, "Türkiye İnşaat Mühendisliği Öğrencileri Buluşması (TİMÖB'09)" 18-22 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek



Birlikten yapılan yazılı açıklamaya göre, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in de katılması beklenen, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Hazırlık Kulübü ve IACES Yerel Komitesi tarafından organize edilen buluşmada, 40'ın üzerinde üniversiteden yaklaşık 500 inşaat mühendisliği öğrencisi bir araya gelecek.

"Enerji" ana temalı etkinlikte, Türkiye ve dünyadaki inşaat sektörüyle ilgili güncel gelişmeler değerlendirilecek, sektörün önde gelenleri bilgi ve deneyimlerini genç mühendis adaylarıyla paylaşacak. Sektör-üniversite işbirliği ve katılımcı mühendis adayları arasındaki iletişimi kuvvetlendirmeyi hedefleyen etkinlik kapsamında "İnşaat Sektöründe Planlama ve Gelişim", "Hidroelektrik Potansiyeli ve Enerjideki Yeri", "Dünya Başkenti İstanbul", "Yenilenebilir Enerji ve Yenilenebilir Enerji'nin Türkiye'deki Geleceği" ve "Yapılarda Enerji Verimliliği ve Çevre" başlıklı paneller yapılacak.

Etkinlik, Türkiye çapında tüm inşaat mühendisliği öğrencilerinin katılımına açık olacak. (AA)


Geri Dön