30 / 04 / 2024

Torbalı Müteahhitler Birliği kuruldu!

Torbalı Müteahhitler Birliği kuruldu!

Torbalı Müteahhitler Birliği, Cevdet Sardık (Akdağ İnşaat), Feyim Özçelik (Özçelik İnşaat), Ferdi Koca (Koca Kardeşler İnşaat), Fikret Dalgıç (DALKAR), (Mehmet Yeşilbaş (Yeşilbaş İnşaat) ve Aytekin Yıldırım (Yıldırım İnşaat) öncülüğünde kuruldu.



 
Geçtiğimiz günlerde 10 sektör temsilcisinin Torbalı Müteahhitler ve İşadamları Derneği 'ni kurmasının ardından, bu kez müteahhitler Cevdet Sardık (Akdağ İnşaat), Feyim Özçelik (Özçelik İnşaat), Ferdi Koca (Koca Kardeşler İnşaat), Fikret Dalgıç (DALKAR), (Mehmet Yeşilbaş (Yeşilbaş İnşaat) ve Aytekin Yıldırım (Yıldırım İnşaat) öncülüğünde Torbalı Müteahhitler Birliği kuruldu.

İlk toplantıda 60 müteahhit ve işadamı derneğe kayıt oldu. Birliğin başkanlığına Ferdi Koca, başkan yardımcılığına Cevdet Sardık ve Feyim Özçelik seçildi. Müteahhitler, rekabetin ortadan kaldırılması ve daha kaliteli hizmet verilmesi için birliğin önemine dikkat çekti. İlçedeki rekabetin sonlanıp, diğer ilçelere karşı yarış başlayacağını söyleyen   Başkanı Koca, “Birlikten aldığımız kuvvetle daha sağlam adımlar atıp daha verimli işler yapacağız ” dedi.

HÜRRİYET

 

 


Geri Dön