29 / 04 / 2024

Kocaeli Üniversitesi 7. Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşması gerçekleşti!

Kocaeli Üniversitesi 7. Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşması gerçekleşti!

Kocaeli Üniversitesi ve Kent Konseyi tarafından düzenlenen 7. Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşması Seka Kamp Alanı’nda gerçekleşti. Buluşmaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı...




Kocaeli Üniversitesi ve Kent Konseyi tarafından düzenlenen 7. Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşması Seka Kamp Alanı’nda gerçekleşti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da katıldığı etkinlikte çeşitli üniversitelerden gelen İç Mimarlık Öğrencileri doyasıya eğlendi.


 


KENDİNİZİ GELİŞTİRİN


Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Şehirleri güzelleştirenler mühendislerimiz. Binalarımızın hem içini hem dışını güzelleştiren de mimarlarımız. Kendinizi geliştirerek memleketimize insanlığa faydalı olmanızı diliyorum. Kocaeli’mize hoş geldiniz diyorum” dedi.


 


SELAMLARIMIZI GÖTÜRÜN


Öğrencilere Kocaeli’yi gezmeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, “Kentinize döndüğünüz zaman arkadaşlarınıza ve ailelerinize Kocaeli’den kucak dolusu selamlar götürün” diye konuştu. Başkan Karaosmanoğlu’na Başkan Danışmanı Gültekin Görüm de eşlik etti.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön