29 / 04 / 2024

Kocasinan Belediyesi'nden emlak vergisi ödemelerinde kolaylık!

Kocasinan Belediyesi'nden emlak vergisi ödemelerinde kolaylık!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, emlak vergisi 2. taksit ödemelerinin rahatlıkla yapılabilmesi için çalışma saatlerinde düzenleme yaptıklarını söyledi. Emlak vergisi 2.taksit ödemeleri 1 Aralık'ta sona eriyor...



Bekir Yıldız, hayatı kolaylaştırmak ve yaşanabilir bir şehir sunmak için çalışan Kocasinan Belediyesi’nde 139 bin vergi mükellefi vatandaşımızın 1 dakika gibi kısa bir sürede vergisini ödeyebildiğine dikkat çekerek, "İşyerlerinin ilan-reklam ve çevre temizlik, konutların da emlak vergisi Mayıs ve Kasım aylarında 2 taksit olarak ödeniyor. 2013 yılı emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri de 1 Aralık 2013 Pazar günü sona eriyor." dedi. 


Teknolojik gelişmeleri çok yakından takip ettiklerinin altını çizen Başkan Bekir Yıldız, "Vatandaşımıza e-belediye uygulamaları, internetten ödeme, posta çeki ve kredi kartıyla ödeme gibi kolaylıklar sunuyoruz. İnternet vasıtasıyla vergi ödemeleri hem belediyeye hem de vatandaşa büyük kolaylık sağlıyor. Ödenen vergileri de yine vatandaşımıza hizmet olarak sunuyoruz. Ödeme kolaylığı sağlamak için veznelerimiz 28 Kasım Perşembe gününden itibaren hafta içi akşam 19.00’a kadar, 30 Kasım cumartesi ve 1 Aralık pazar günü de 9.00 ile 16.00 saatleri arasında açık olacak." şeklinde bilgiler verdi. 


Zaman


Geri Dön