Genel

Koleksiyon Contract&Office yeni bir projeye imza attı!

Ortadoğu"nun önde gelen yatırım bankası konumunda bulunan ve bölgede tahvil aracılığı, varlık yönetimi, konularında pazar lideri olan EFG Hermes, Kahire"de dünyanın tüm önde gelen markalarının yapılandığı œTeknoloji Kampında yeni bir genel merkez inşa et

Ortadoğu"nun önde gelen yatırım bankası konumunda bulunan ve bölgede tahvil aracılığı, varlık yönetimi, konularında pazar lideri olan EFG Hermes, Kahire"de dünyanın tüm önde gelen markalarının yapılandığı œTeknoloji Kampında yeni bir genel merkez inşa etti. Ölçekleri ve uygulama kalitesi ile Avrupa"daki örneklerinin arasından bile sıyrılan projenin, operasyonel masaları, dolap sistemleri, sandalyeleri, koltuk ve kanepelerinin yanı sıra, toplantı alanları ile yönetim odalarındaki tüm ihtiyaçları Koleksiyon Contract&Office tarafından karşılandı.
Sadece mobilya seçimleri için yapılan ihalenin bir seneyi aşan bir süreçte gerçekleştirildiği projeye, dünyanın en önde gelen seçilmiş ofis mobilyaları markaları katıldı. Ürün farklılıkları ve projenin iddiasına uygunluğun ön kriter olarak değerlendirdiği EFG Hermes projesinde kullanılan ürünler, Koleksiyon C&O portfolyosunda yer alan en son yenilikçi tasarımlar arasından seçildi.
Mimariye ve iç mekanlara gösterilen yüksek özen ve tüm inşaat detaylardaki kalite, mobilya gelişimi sürecinde de devam etti. Koleksiyon C&O"nun œOrtak Yaratım teması doğrultusunda, tüm proje mükellefleri ile beraber birbirinden farklı çalışma birimlerinin ihtiyaçları irdelenerek, yerleşim düzenleri de iç yapıya ve iletişim tarzlarına göre geliştirildi. Gereksiz sandalye tekrarları elenecek şekilde, çalışma istasyonlarında, ziyaretçilere kısa oturma şansı oluşturacak alanlar oluşturulurken, depolama ihtiyaçları da yapıya özel tasnif edildi.
Koleksiyon Contract&Office"in özenli çalışmasının projenin her detayına yansıdığı sürecin sonucunda, ana merkezin içi tamamlanırken, tüm şubelerin projeleri de Koleksiyon Contract&Office"e verildi. Bu süreç içinde büyük şehirlere yayılmış olan EFG Hermes"e ait 14 şubenin tamamı da en yeni ürünlerle Koleksiyon Contract&Office tarafından yenilendi.
EFG Hermes Hakkında
Yenilikler, pazar liderliği ve sadakati yüksek müşteri ilişkileri konusunda başarılı dolu geçmişi dikkat çeken   EFG Hermes, devlet ve özel sektörden oluşan bireysel ve kurumsal geniş bir müşteri portföyüne hizmet veriyor. Mısır ve Londra borsalarında cari piyasa fiyatlarıyla tüm menkul kıymetlerinin değeri 2008 yılının Haziran ayında 3,5 milyar dolarlık değerindeki şirket, 2006 yılında yüzde yüzlük bir büyümeyle net karını 123 milyon Amerikan Dolarına yükseltti. 2007 yılında ise %30"luk bir büyüme yakalayarak karını 160 milyon Amerikan Dolarına çıkardı. Bölgedeki 13 ofisinde hizmet veren şirket 30 farklı milliyetten 880 kişiye istihdam sağlıyor.