04 / 05 / 2024

Komşufırın Suadiye'de en renkli mağazasını açıyor

Komşufırın Suadiye'de en renkli mağazasını açıyor

İstanbul' un birçok semtinde rastladığımız Komşufırın, KomşuKomşuya Yaşam Merkezi ile birlikte en renkli şubesini Suadiye' ye açıyor



Geleceğin geleneğini oluşturma hedefiyle hareket ederek, un ve unlu mamüller sektörüne yenilikci bir bakış açısı kazandıran Komşufırın, en renkli mağazasını çok farklı hizmet anlayışı ve dopdolu bir içerikle 1 Nisan 2010 tarihinde Suadiye' de açıyor.

Bağdat Caddesi' nin yeni lezzet merkezi olmaya aday Komşufırın' ı diğer mağazalarından ayıran en büyük özelliği KomşuKomşuya Yaşam Merkezi... Komşufırın' ın Suadiye' de açacağı yeni adresinde, girişte birbirinden lezzetli ve farklı ürünlerin satışa sunulduğu Komşufırın mağazası, üst katlarda ise  komşuluk ilişkilerinin samimi, sıcak bir ortamda yaşanacağı "KomşuKomşuya" katı  ile çocuklara özel `Bırakın Oynasınlar' adlı çocuk katı yer alacak. Komşufırın, ikinci ve üçüncü katlarında hizmet verecek "KomşuKomşuya Yaşam Merkezi" ile İstanbulluların hem en çağdaş fırını hem de en içten komşusu olma konusunda kararlı...

İstanbulluların Yeni Buluşma Yeri: "Komşu Komşuya Yaşam Merkezi"
KomşuKomşuya katında, kimi zaman sohbet, bilgilenme, söyleşi; kimi zaman dinleti, uygulama,kurs imza günleri gibi etkinliklerin yapılacağı sıcacık bir ortam yaratılmış.  İstanbulluların sosyal hayatında samimi bir buluşma noktası olmaya aday "KomşuKomşuya Yaşam Merkezi"nde farklı zevklere seslenen eğlenceli olduğu kadar eğitici etkinlikler düzenlenecek. Birbirinden renkli ve konusunda uzman isimlerin tecrübelerini, verecekleri eğitimlerle paylaşacağı KomşuKomşuya Yaşam Merkezi Pazartesi hariç haftanın 6 günü 12:00 - 19:00 saatleri arasında hizmet verecek.

Çocuklar için yeni bir yaşam alanı: "Komşu Komşuya Yaşam Merkezi"
KomşuKomşuya Yaşam Merkezi, çocuklara eğlenirken öğrenebilecekleri alternatif  bir yaşam alanı da sunuyor. 3. katta yer alan `Bırakın Oynasınlar' adlı oyun katında çocuklar, gözetmen eşliğinde hamurla tanışarak; ekmek, kurabiye yapma olanağı bulacaklar. Profesyonel sanatçıların masal canlandırmalarında eğlenceli dakikalar geçirirken, hayal dünyalarına yepyeni renkler katacaklar. "Bırakın Oynasınlar" çocukların gelişimlerine katkı sağlayacağı gibi aynı zamanda yeni beceriler edinmelerine de zemin sağlayacak. 

Komşufırın "Komşu Komşuya Yaşam Merkezi"nde kurslar ve etkinlikler 13 Nisan 2010, Salı günü itibariyle başlayacak.

Komşufırın Suadiye hakkında:

- Suadiye Komşufırın, 1 Nisan ` dan itibaren Bağdat Caddesi No:413/A adresinde hizmet verecek.

- Komşufırın, Bağdat Caddesi' nin nadir müstakil binalarından birinde tüketicileriyle buluşuyor. 3 katlı 280 metrekare kapalı alana sahip Komşufırın Suadiye Mağazası' nın dört mevsim yaşanabilir bir de bahçesi bulunmakta.

- Suadiye Komşufırın' ın içinde yer alan KomşuKomşuya Yaşam Merkezi' nde, Salı' dan Pazar'a 12:00 - 19:00 saatleri arasında, takı tasarımı kursu, resim kursu, Nevzat Usta ile ekmek yapımı ve hamur işleri kursu, Elif Edes Tapan ile pratik tarifler kursu, çocukların anne ve babalarıyla katılabilecekleri hamur işleri kursları, Filiz Özkol ile astroloji buluşmaları, kukla tiyatrosu, masal canlandırma birliktelikleri, oyun saati, çizgi film gösterimleri gibi etkinlikler organize edilecek.

- Komşukomşuya Yaşam Merkezi' ndeki aylık etkinlikliklerle ilgili olarak 0216 3563970 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabiliyor.

- Komşufırın, Suadiye' deki şubesinde ilk defa hayata geçireceği "KomşuKomşuya Yaşam Merkezi" ile tüketicilerine yaşamın içinden farklı konularda tecrübeler edinecekleri alternatif bir platform yaratmayı hedefliyor.
Akşam


Geri Dön