03 / 05 / 2024

Konut kredisi güncel faiz oranları Kasım 2019!

Konut kredisi güncel faiz oranları Kasım 2019!

Kamu bankalarından beklenen faiz indirimi müjdeleri gelmeye başladı. İşte kamu bankalarının yeni faiz indirimi ile ilgili tüm detaylar...



Devletin sahip olduğu bankalar olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın yanı sıra Ziraat Katılım Bankası ve Vakıf Katılım Bankası, müşterilerine en uygun faiz oranları ile ev, ihtiyaç ve taşıt kredisi kullandırmasıyla ünlü bankalar arasında bulunuyor. Takvim'de yer alan habere göre, Eylül'de konut satışı yüzde 400 artarak rekor kırdı. Yeni hedef de Kasım ve Aralık'ta yeni rekorlar kırmak. Uzmanlar, 'Konut almanın doğru zamanı' derken, vatandaşlar da en uygun kredi seçeneklerini araştırmaya devam ediyor. İşte konut kredisi güncel faiz oranları...

AKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi faizi: 1,17

INGBANK KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi faizi: 1,09

TÜRKİYE İŞ BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi faizi: 1,17

YAPIKREDİ KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi faizi: 1,17

GARANTİ BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi faizi: 1,20

HALKBANK KREDİ FAİZ ORANI NE KADAR?

Ziraat Bankası ve Vakıfbank ile birlikte adım atan Halkbank 15 yıl vadeye kadar konut kredisi imkanı sağlıyor. Halkbank, yeni konut alımlarında da 0,99 faiz oranı uyguluyor. 
Konut kredisi faizi: 0,99

VAKIFBANK KREDİ FAİZ ORANI NE KADAR?
Bir diğer kamu bankası olan Vakıfbank da art arda adımlar atarak vatandaşlara büyük fırsatlar sunuyor. Ziraat Bankası ile beraber faiz indirimine giden Vakıfbank yaklaşık 2,5 aydır 0,99'dan konut kredisi veriyor. Vakıfbank, yeni konut alımlarında 15 seneye kadar vade seçeneğini de sunuyor. 

Konut kredisi faizi: 0,99


ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANI NE KADAR?
Ziraat Bankası, konut kredisi faiz oranını yüzde 1'in altına gerileterek 0,99'dan işlem yapmaya başladı. 2 aydır 0,99'dan işlem yapan Ziraat Bankası 25 Ekim 2019 itibarıyla da yeni konut alımlarında 0,99 oranında faizle kredi imkanı sunuyor. Ziraat Bankası 10 sene ve 15 sene gibi vade seçeneklerini de bünyesinde barındırıyor. 

Konut kredisi faizi: 0,99


TÜRKİYE FİNANS BANKASI KAR ORANINI DÜŞÜRDÜ

Kar oranı ile kredi veren bankalar arasında ye alan Türkiye Finans da indirime gitti. Konut alımlarında 1,12 kar oranı uygulayan banka son indirimden sonra 1,08 orana kadar çekildi. Böylece katılım bankaları arasında Kuveyt Türk'ün ardından en düşük oranı sunan banka oldu.

Konut kredisi faizi: 1,08


ALBARAKA KREDİ KAR ORANLARI
Konut kredisi : 1,09

KUVEYT TÜRK KREDİ KAR ORANLARI
Konut kredisi : 1,07

 

Konut kredisi çekenler dikkat!

Konutta kredi rekabeti faizi düşürebilir!


Geri Dön