28 / 04 / 2024

Konut projelerinin yıl sonu kampanyaları! 1.000 TL taksitle! Faizsiz vadelendirmeyle!

Konut projelerinin yıl sonu kampanyaları! 1.000 TL taksitle! Faizsiz vadelendirmeyle!

Yıl sonunun yaklaşmasıyla konut firmaları kampanya yarışına girdi.  Sıfır faiz, bin lira taksit gibi seçenekler sunan firmalar satışa çıkan ofis ve mağazalarda yüksek getiri vaat ediyor



Beyaz Spot Centerda 250 bin dolara home ofis
Türkiyenin mobilya, beyaz eşya, halı, zücaciye, ev tekstili, fast food alanları ve ofis katları ile faaliyet gösteren ilk ve tek spot çarşısı Beyaz Spot Centerda home ofis ve mağazaları satışa çıktı. İstanbul Avcılarda 2010 yılında yapımına başlanan ve 2011 yılında tamamlanan Beyaz Spot Center, birbirinden bağımsız ve özel tasarımlı iki bölümden oluşuyor. İlk bölüm hepsi caddeye bakan dükkânlardan oluşurken, ikinci bölüm ise home ofislerin yanı sıra geniş ve ferah bir teras bulunuyor. 30 bin metrekare kapalı alana sahip Beyaz Spot Centerda 56 adet mağaza, 44 adet home ofis yer alıyor. 10 bin metrekare kapalı otoparkı, 4 bin metrekare yeşil alanı ve 4 bin metrekare açık otoparkı bulunan projenin ön plana çıkan özellikleri arasında bütün mağazaların birbirinden bağımsız bir mimariye sahip olması ve bu mağazaların cadde konseptine uygun şekilde caddeye bakıyor olması yer alıyor. Beyaz Spot Centerda Home ofis fiyatları 250 bin dolar ile 350 bin dolar arasında, dükkân fiyatları ise 1 milyon 500 bin dolar ile 2 milyon 750 bin dolar arasında satışa sunuluyor.

Pera Sunset Park evlerinde sıfır faiz
Zekeriyaköyde Belgrad Ormanı, Atatürk Arboretumu, Karadeniz ve İstanbul Boğazı ile çevrili Pera Sunset Park evlerinde 24 aya sıfır faiz uygulanıyor. 40 dubleks daire, 2 villa ve 6 dükkandan oluşan projede villa, bahçe ve çatı dubleksleri 300 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca daha uzun vadeli konut kredisi imkânı anlaşmalı banka tarafından sağlanıyor.

Star Towersda 995 TL taksitle 1+1
Esenyurtta RDS ve Reform İnşaat İş Ortaklığı ile inşası devam eden Star Towers projesinde aylık 995 TLlik taksitlerle rezidans daireler satışa sunuldu.1+1 dairelerin bin lira peşinatla, 2+1 dairelerin 2 bin lira peşinatla, 3+1 dairelerin de 3 bin lira peşinatla satıldığı projede teslimler 2012 yılında yapılacak. 30 ve 18 katlı 5 bloktan oluşan Star Towersta 582 konut bulunuyor.

iTower ofis anlayışını üst seviyeye çıkarıyor
FerYapı ve Sinpaş GYO ortaklığı Şişli Bomontide yükselen ve A+yeni ofis konsepti ile lanse edilen iTower Bomontide metrekare fiyatları 4 bin 300 dolardan başlıyor.30 katlı tek blokta, her katında 60 ile 800 metrekare arasında değişen 206 ofis ve 7 ticari alanın yer aldığı projede harcadığın kadar öde maliyet yönetim sistemi ile ortak kullanım alanları dışında, pay ölçerli ısıtma sistemi, kat bazında bağımsız çözümlenmiş havalandırma sistemi ve ofisiniz için tasarlanmış soğutma sistemi sayesinde yönetim giderlerini minimuma indiriyor.

İnşaatta rekor istihdam: 1 milyon 863 bin kişi
Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin (GYODER) Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektörü 2011-2. Çeyrek Raporuna göre, inşaat sektöründeki hızlı büyüme sürüyor. Rapora göre inşaat sektörü istihdamı yılın ikinci çeyreğinde 1 milyon 863 bin kişi ile tarihinin en üst seviyesine ulaşırken konut satışları da ilk çeyreğe göre yüzde 17.8 oranında artarak 107 bin 308 kişiye ulaştı. Bu dönemde inşaat harcamaları da rekor seviyede gerçekleşti. İlk çeyrekte 26 milyar lira olan inşaat harcamaları, ikinci çeyrekte yüzde 19.7 oranında artarak 31.2 milyar lira oldu. Rapora göre, hızlı büyümenin arkasında özel sektörün ikinci çeyrekte 19.6 milyar lira ile rekor kırdığı inşaat harcamaları etkili oldu. Kamu sektörü de ikinci çeyrekte inşaat harcamalarını artırırken, genel inşaat maliyetleri yılbaşına göre yüzde 8.8 arttı.

ArenaPark AVM Atakente 30 bin TL değer kattı
Artaş İnşaat tarafından Atakentte inşa edilen ArenaPark AVM hem yatırımcısına hem de bölgede yer alan 25 yaşındaki konutlara dahi 30 bin TL değer kazandırdı. 52 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen ArenaPark AVM 100 mağaza ve bin kişilik istihdam ile bölgenin en başarılı alışveriş merkezi olarak konumlanıyor. Çarşı konseptinde inşa edilen ve çeşitli organizasyonlarla bir alışveriş merkezinin ötesine geçen Arena Park, bölgedeki yeni konut projelerinin yanı sıra 20 - 25 yaşındaki konutlara da 30 bin TLye varan değer kazandırdı.

Nolte Express Mutfaklar ile 10 milyon lira ciro hedefliyor
Hazır mutfak sektöründe faaliyet gösteren Nolte, Express Serisi Mutfakları Türkiyeye getiriyor. 2012 yılında 3 bin adet satış hacmine ulaşarak Express Serisi Mutfaklardan 10 milyon TL ciro elde etmeyi hedeflediklerini belirten Nolte Türkiye CEOsu Sebahattin Gürel, Bence Express Serisi Mutfakların en önemli özelliği, Alman mutfak ustası Nolte tarafından üretilecek olmasına rağmen ekonomik fiyat avantajı taşımasıdır. Express Serisi Mutfaklara, neredeyse yerli mutfak fiyatına Alman kalitesinde üretilmiş ürünlerdir diyebiliriz. Nolte Express Serisi Mutfaklar, 20 gün gibi kısa bir sürede üretiliyor dedi.

Innovia 4ten daire alana tatil hediye
Yeşil GYO, Innovianın dördüncü ve son etabından daire alan herkesi Antalya, Kıbrıs veya Termal otellerinden birine her şey dahil 4 gece 2 kişilik tatile gönderiyor. Ayrıca Innovia 4te banka kredisiz 60 aya sıfır faiz uygulanıyor.

Türkiye Gazetesi


Geri Dön