29 / 06 / 2024

Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! Uzman isim konut almak için doğru zamanı açıkladı!

Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! Uzman isim konut almak için doğru zamanı açıkladı!

Konut kredisindeki artışlar ve ev fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşması sonrası ev almak için fırsatları araştıran yatırımcılar için uzman isimden konut almak isteyenlere uygun zamanı açıkladı.



Ülke genelinde yüksek konut kredisi faizleri, artan maliyetlerden dolayı inşaat malzemelerinin yükselmesi ile ev fiyatlarının tavan yapması vatandaşı konut yatırımından uzaklaştırmaya başladı. Konut almak için fırsat arayan vatandaşlar ise doğru zamanı araştırıyor. 

KONUT ALMAK İÇİN DOĞRU ZAMAN!

Key Towers Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinar konut almak isteyenler için önemli açıklamalarda bulundu. Konutun yatırımcılar için her zaman en doğru yatırım aracı olduğunun altını çizen Dinar: ''Gayrimenkulde zaman zaman böyle durgunluklar görülebilir, ama sektör her zaman yatırımcının gözbebeğidir, uzun vadede gayrimenkul hiçbir dönem kaybettirmemiştir.

Sonbahardan itibaren ekonomide dengelerin yerine oturması ile konut alımı için uygun zamanlar başlayacak. Konut hayali kuranların alım fırsatlarını kaçırmamasında fayda var” diye konuştu.

 Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! Uzman isim konut almak için doğru zamanı açıkladı!

YATIRIMCILAR ROTAYI KIBRIS'A ÇEVİRDİ!

Mehmet Dinar, Kıbrıs’ın iklim şartlarının Türkiye’ye yakın olması, dil benzerliği, yatırım ve kira getirisinin yüksekliği gibi sebeplerle Türkiye’den yatırımcıların dikkatini çektiğini ifade etti. 

Mehmet Dinar, güvenilir ve sağlam temeli olan bir Türk şirketi tarafından gerçekleştirilecek iddialı proje Key Towers’ın yıldızının, sektörün bu durgun zamanında bile parladığını söyledi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinar Kıbrıs’ın gün geçtikçe artan cazibeli profilinde yer alacak KeyTowers’ın yatırımcıların göz bebeği olacağını belirterek “Projemiz hem konumu hem de mimarisinin içinde yer alan sosyal yaşam alanlarıyla da yüksek getirili yatırım sağlayacak nitelikte. Zaten ilk andan itibaren Key Towers’ın yatırımın kilidini açan avantajlarının farkında olan yatırımcılar, projemize ilgi göstermekteler” yorumunu yaptı.

 Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! Uzman isim konut almak için doğru zamanı açıkladı!

Modern mimarisi ve yenilikçi yaklaşımıyla dikkat çeken Key Towers, 13’er kattan oluşan 6 blokta yer verdiği 624 daire ile Kıbrıs’ın siluetine yakışır bir yapı olarak sektörde yerini alacak. Projede farklı ihtiyaçlara yenilikçi çözümler sunan 2+1 ve 1+1 tipi dairelerin yanı sıra kafe, yüzme havuzu ve AVM gibi donatılar da sakinlerinin hem sosyal hem de günlük yaşam ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefliyor.

Halen Ankara, Antalya ve Bodrum’da da projeleri bulunduğunu ifade eden Mehmet Dinar, her zaman alıcının konforunu sağlayacağı, yatırımından pişman olmayacağı eserlere imza atmayı hedeflediklerini belirtti.

Müşterilerine kolaylık açısından kendi bünyelerinde kısa vadeli taksitlendirme seçeneği de sunduklarını anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinar, Keya Grup olarak ‘’en iyisi olma ve en iyisi kalma’’ mottosuyla daima müşteri memnuniyetini ve güvenini ön planda tuttuklarını açıkladı.

Kuzey Kıbrıs emlak sektöründe büyük panik!

Kıbrıs’ta gündem konut satışları! Şehir Plancıları Odası Başkanı'ndan öyle bir eleştiri geldi ki...

 

-

 


Geri Dön