08 / 05 / 2024

Konut yatırımcısına en fazla kazandıran iller belli oldu

Konut yatırımcısına en fazla kazandıran iller belli oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre, Konut Fiyat Endeksi bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 96,4, reel olarak ise yüzde 26,9 oranında arttı. Bu verilere göre konut yatırımcısına en çok kazandıran iller belli oldu. İşte detaylar...



FİYATLAR ARTMAYA DEVAM EDECEK

Emlak uzmanları fiyatların önümüzdeki dönemde de artmaya devam edeceğini ifade etti. Öte yandan 8 Nisan itibari ile de BDDK verilerine göre ise konut kredileri hacmi 313 milyar 641 milyon TL seviyesi ile yeni bir rekor kırdı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön