30 / 04 / 2024

Konya Kulu'da 24 taksitle satılık 173 arsa! 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Konya Kulu'da 24 taksitle satılık 173 arsa! 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Konya Kulu Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Konya Kulu'da 24 taksitle 173 arsa satıyor. Arsaların fiyatları 55 bin TL'den başlıyor...



İlan metni:

Satışa sunulan taşınmazlar için tıklayın

KULU KAYMAKAMLIĞI  MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİ
TARAFINDAN 2886  SAYILI KANUNUN 45'İNCİ MADDESİNE GÖRE SATIŞA SUNULAN TAŞINMAZLAR

1-    Yukarıda özellikleri belirtilen  taşınmazlar 2886  Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre Açık Teklif Usulü ile satışı,    
hizalarında gösterilen gün ve saatte, Kulu Kaymakamlığı Toplantı Odasında dosyalarında mevcut şartname gereğince yapılacaktır.     
(Camikebir Mahallesi Atatürk Caddesi Hükümet Konağı Kat :2  Kulu Milli Emlak Şefliği 42770 Kulu/Konya)    
2-    Teklifler posta ile iadeli taahhütlü olarak gönderilebilir.Posta ile gönderilen tekliflerin ilanda belirtilen ihale  saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaşması şarttır.     
3    Postayla gönderilen teklifler son ve kesin teklif olarak kabul edilecektir.  Postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır.    
4    Satışı yapılan taşınmazlar K.D.V den satış ve devir işlemleri ile bu işlemler sırasında düzenlenen belgeler vergi, resim ve harçtan müstesnadır. Satışı yapılan taşınmazlar 5 yıl süreyle Emlak Vergisinden muaftır. Kiralama ve Taşınır satış ihalesi sonucu oluşacak ihale bedeli üzerinden K.D.V.  , Karar Pulu, Damga Vergisi alınacaktır.    
5    Satışı yapılan taşınmazların İhale bedeli defaten ödenebileceği gibi, ihale bedeli peşin ödenmesi halinde %20 indirim uygulanır. ihale bedelinin 5.000,00.-TL'yi aşması halinde, talep üzerine bedelin 1/4 'ü peşin, kalan kısmı yıllık kanuni faiz uygulanmak suretiyle en fazla iki yılda, taksitler halinde ödenmek üzere taksitlendirme yapılabilecektir.    
6-    Şartname ve ekleri İdaremizde bedelsiz olarak görülebilir.                                    
7-    İhaleye katılabilmek için isteklilerin;                                            
a) Yasal yerleşim yeri sahibi olmaları,                                            
b) Tebligat için Türkiye'de adres göstermeleri,                                        
c) Geçici teminata ait belge ile birlikte TC kimlik numarası bulunan Kimlik Belgesinin aslı ve fotokopisi (Geçici teminatların banka teminat mektubuyla verilmesi halinde, Teminat Mektubunun Geçici, Süresiz, Limit içi olması ve teyit yazısının da ibrazı gerekir.)        
d) Özel Hukuk Tüzel kişilerinde 2022 yılı vizeli ticaret odası veya meslek odası sicil kaydı ve ihaleye katılacak kişi için düzenlenmiş noter tasdikli yetki belgesi ve imza sirküsü,                
e) Gerçek şahıslar adına vekaleten katılacakların Noter tasdikli vekaletnamelerinin aslı  ile birlikte Komisyon huzurunda hazır bulunmaları gerekir.                    
8-    İşgalli veya hisseli taşınmazlardan doğacak her türlü ihtilaflar alıcısına ait olup, Satışın herhangi bir aşamasında imar değişikliği sonucu doğacak hukiki sorumluluk alıcıya aittir. Kurumumuzun herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
9-    Komisyon, ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Komisyonların ihaleyi yapmama kararı kesindir.                            
10-    Türkiye genelindeki ihale bilgileri http://www.milliemlak.gov.tr adresinden öğrenilebilir.                    
11-    Gecici Teminatlar Kulu Ziraat bankası Kulu Malmüdürlüğü IBAN :TR77 0001 0005 1000 0010 0056 11 numaralı hesaba yatırılacaktır.    

Kütahya Belediyesi 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satıyor! 24 taksit imkanıyla!

TOKİ'den 2 bin 114 TL taksitle konut fırsatı! Başvurular bugün başladı! Sakın kaçırmayın!

Hükümet resmen düğmeye bastı: 24 ay taksit imkanı ve 176 bin TL'den başlayan fiyatlarla hazine arazileri satılıyor!


Geri Dön