01 / 05 / 2024

Konya'da 5.2 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Konya'da 5.2 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Konya İli Meram ve Selçuklu İlçesi'nde 4 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların satış bedeli 5 milyon 291 bin 550 TL olarak belirlendi.



Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Konya İli Meram ve Selçuklu İlçesi'nde 4 arsayı 1-5 Ağustos tarihleri arasında satıyor.



KONYA DEFTERDARLIĞI MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜNDEN TAŞINMAZ SATIŞ İLANI


Konya da 5.2 milyon TL ye satılık 4 arsa!


Konya da 5.2 milyon TL ye satılık 4 arsa!


1- Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmazların satışı 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile hizasında gösterilen gün ve saatte, Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürü Emlak Müdürü Odası'nda dosyasında mevcut şartname gereğince yapılacaktır.


2- Teklifler posta iadeli taahhütlü olarak gönderilir. Posta ile gönderilen tekliflerin ilanda belirtilen ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaşması şarttır. Postayla gönderilen teklifler son ve kesin teklif olarak kabul edilecektir. Postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır.


3-Satışı yapılan taşınmazların K.D.V'den satış ve devir işlemler sırasında düzenlenen belgeler vergi, resim ve harçtan müstesnadır. Satışı yapılan taşınmazlar 5 yıl süreyle Emlak Vergisi'nden muaftır.


4- Şatışı yapılan taşınmazların ihale bedeli defaten ödenebileceği gibi, ihale bedelinin 5 bin TL'yi aşması halinde, talep üzerine bedelin 1/4'ü peşin, kalan kısmı yıllık kanuni faiz uygulanmak suretiyle en fazla iki yılda, taksitler halinde ödenmek üzere taksitlendirme yapılabilecektir.


5- Şartname ve ekleri idaremizde bedelsiz olarak görülebilir.


6-İhaleye katılabilmek içim isteklilerin;

a) Yasal yerleşim yeri sahibi olmaları,

b)Tebligat için Türkiye'de adres göstermeleri,

c)Geçici teminata ait belge ile birlikte TC kimlik numarası bulunan Kimlik Belgesinin aslı ve fotokopisi,

d)Özel Hukuk Tüzel kişilerinde 2016 yılı vizeli Ticaret odası veya meslek odası sicil kaydı ve ihaleye katılacak kişi için düzenlenmiş tasdikli yetki belgesi ve imza sirküsü,

e)Gerçek şahıslar adına vekaleten katılacakların Noter tasdikli vekaletnameleri ile birlikte Komisyon huzurunda hazır bulunmaları gerekir.


7- İşgalli taşınmazların doğacak her türlü ihtilaflar alıcısına aittir.


8- Komisyon, ihaleyi yapıp yapmamakta serbestir. Komisyonların ihaleyi yapmama kararı kesindir.


9- Türkiye genelindeki ihale bilgileri http://www.milliemlak.gov.tr adresinden öğrenilebilir.


Geri Dön