01 / 05 / 2024

Konyapark İnşaat Yatırım Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konyapark İnşaat Yatırım Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konyapark İnşaat Yatırım Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Burak Çimen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile 17 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.



Konyapark İnşaat Yatırım Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Burak Çimen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


Konyapark İnşaat Yatırım Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT-YATIRIM-GAYRİMENKUL a.  Her türlü, işyeri, konut ve sosyal tesisler vb. gibi inşaat işlerini yapmak yada yaptırmak.Her türlü gayrimenkul almak, satmak, kiralamak, dekore ve restore etmek. Her türlü arsa alımını gerçekleştirmek,  arsa karşılığı inşaat yapmak yada yaptırmak, b. Tüzel, özel ve resmi kuruluşlara ait yurt içi ve yurt dışı her türlü inşaat taahhüt ihalelerine ( yol, su, kanalizasyon, kanal, kalorifer tesisi, bina tamir, bakım ve onarım, dekorasyon işleri, ısı, su, ses ve yangın yalıtım işleri, baraj ve gölet yapımı veya yaptırılması, yollar, köprüler, içme suyu kanalları, arıtma tesisleri, spor sahaları ve salonları, otel, motel, pansiyon, tatil köyleri, yurtlar, okullar, dershaneler, garajlar, liman, tünel, rıhtım, iskele, ticarethane, fabrika, inşaatların temel kazımı ve inşaat malzeme temini, asfalt tamiri, tretuvar, bordür, çevre düzenlemesi v.b.) katılmak, ilgili mercilerle gerekli sözleşmeler yapmak,ortak girişimler yapmak, taahhütlerde bulunmak, işi yapmak veya yaptırmak, bir kısmını veya tamamını devretmek, c.Kurulmuş ve kurulacak olan her türlü kooperatiflerin her türlü işlerinin takibini, inşaat işlerini yapmak yada yaptırmak, d.  Her türlü inşaatın başından başlayarak bitimine kadar kullanılacak olan her türlü inşaat malzemesi ve teçhizatlarını imal etmek, alım ve satımını yapmak, e. Tüzel, özel ve resmi kuruluşlar.



Geri Dön