22 / 05 / 2024

Mustafa Burak Çimen

Mustafa Burak Çimen

Konyapark İnşaat Yatırım Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Burak Çimen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile 17 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Mahfi Eğilmez, Burak Arzova, Mustafa Sönmez... İşte ekonomistlerin yeni paketle ilgili yorumları

Ekonomistler Mahfi Eğilmez, Mustafa Sönmez ve Burak Arzova, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomi paketini değerlendirdi.

Arc Grup Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Grup Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile MUSTAFA Burak    Erşahan ve Yunus Emre Erşahan tarafından kuruldu.

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Unıvent Global Turizm Seyahat Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıvent Global Turizm Seyahat Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Burak Şimşek ve Reşide Evren Ergün ortaklığında kuruldu. 

Saraylı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saraylı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Necip Çimen ve Mustafa Burak Çimen ortaklığında kuruldu. 

Orjin Arsa Ofis Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orjin Arsa Ofis Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Burak Ergin tarafından 150 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

DÇR İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DÇR İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Burak Gecegezen tarafından 30 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Kartal, Petrol İş Mahallesi, Refah Sokak'ta kuruldu.

Caya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Burak Ökten tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, Yazmacı Tahir Sokak'ta kuruldu.

Maber Yapı Elektrik Mekanik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maber Yapı Elektrik Mekanik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Burak Erkan ve Abdullah Engür ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Konyapark İnşaat Yatırım Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konyapark İnşaat Yatırım Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Burak Çimen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile 17 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Mustafa Zengin'in sahil mücadelesi!

İstanbul'un en hızlı büyüyen ilçelerinden Maltepe'nin üç yıllık belediye başkanı Prof. Mustafa Zengin büyük bir sorunla mücadele ediyor

Esas Aeropark projesini Esas Gayrimenkul İnşaat Direktörü Mustafa Doğaner anlatıyor!

Esas Gayrimenkul İnşaat Direktörü Mustafa Doğaner, Esas Aeropark projesini www.emlakkulisi.tv kamerasına anlattı

Nuh Çimento ve Emintaş Emlak İnşaat'ın acı günü: Mustafa Alikişioğlu vefat etti!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş. Kurucu Ortaklarından ve eski Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Alikişioğlu vefat etti

Mustafa Burak Çimen Haberi

Mustafa Burak Çimen

Konyapark İnşaat Yatırım Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Burak Çimen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


Konyapark İnşaat Yatırım Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT-YATIRIM-GAYRİMENKUL a.  Her türlü, işyeri, konut ve sosyal tesisler vb. gibi inşaat işlerini yapmak yada yaptırmak.Her türlü gayrimenkul almak, satmak, kiralamak, dekore ve restore etmek. Her türlü arsa alımını gerçekleştirmek,  arsa karşılığı inşaat yapmak yada yaptırmak, b. Tüzel, özel ve resmi kuruluşlara ait yurt içi ve yurt dışı her türlü inşaat taahhüt ihalelerine ( yol, su, kanalizasyon, kanal, kalorifer tesisi, bina tamir, bakım ve onarım, dekorasyon işleri, ısı, su, ses ve yangın yalıtım işleri, baraj ve gölet yapımı veya yaptırılması, yollar, köprüler, içme suyu kanalları, arıtma...