Kent Haberleri

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine bir zam daha! Osmangazi, Çanakkale, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yap-İşlet-Devret (YİD) kapsamında özel şirketlerinin işlettiği otoyol ve köprülere zam geldi. Osmangazi, Çanakkale, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçiş ücreti ne kadar oldu? İşte 2024 güncel köprü ve otoyol geçiş ücretleri.

4 ay önce köprü ve otoyol geçişlerine zam gelmiş, tüm geçiş ücretleri sil baştan değişmişti. Mayıs zammının ardından son dakika zam haberi geldi. Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yap-İşlet-Devret (YİD) kapsasamında özel şirketlerinin işlettiği köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geldi. Peki  Osmangazi, Çanakkale, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçiş ücreti ne kadar oldu? İşte Ağustos 2024 köprü ve otoyol geçiş ücretleri... 

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DUYURDU!

Karayolları Genel Müdürlüğü resmi hesabından otoyol ve köprülere getirilen zammı şöyle açıkladı: “KGM ve Yap-İşlet-Devret (YİD) kapsamında özel şirketler tarafından işletilen otoyol ve köprülerin geçiş ücretleri, 16 Ağustos 2024 Cuma günü saat 00.00’dan itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmiştir" İfadelerine yer verildi.

AĞUSTOS 2024 KÖPRÜ VE OTOOL GEÇİŞ ÜCRETLERİ NE KADAR? GÜNCEL KÖPRÜ ÜCRETLERİ KAÇ LİRA? 2024 GÜNCEL KÖPRÜ VE OTOYOL GEÇİŞ ÜCRETLERİ

Zam haberlerinin ardından milyonlarca kişi otoyol ve köprü geçişlerinin güncel fiyatlarını araştırıyor. Peki Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü,  Fatih Sultan Mehmet, Osmangazi, Çanakkale köprüsü ve İstanbul-Ankara Anadolu Otoyolu geçiş ücreti ne kadar oldu? İşte 2024 güncel otoyol ve köprü geçiş ücretleri..

2024 AĞUSTOS OTOYOL VE KÖPRÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ GÜNCEL

Köprülerin geçiş ücreti temmuzda zamlanıyor

Otoyol ve köprüleri zam geldi. Vatandaş geçiş ücreti için dolar bazında düşmüş dedi!