07 / 07 / 2024

Köprüden önce son çıkış çağrısı! İslam Memiş gram altın için bu kez son dedi!

Köprüden önce son çıkış çağrısı! İslam Memiş gram altın için bu kez son dedi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten altına dair yeni açıklama geldi. İşte detaylar!



Gram altın fiyatları için değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş "son kalkış" dedi. Bu açıklamalar yatırımcıları hareketlendirdi. Gram altın fiyatlarına dair sık sık açıklama yapan ünlü ekonomist yatırımcıları sık sık pek çok konuda uyarıyor. Bu sefer son olduğunun altını çizen uzman isim "Bu kez trenin arkasından bakacaklar" ifadelerine yer verdi.

İSLAM MEMİŞ’TEN SON UYARI!

Altın fiyatlarında meydana gelen dalgalanmalara dair sürekli olarak açıklamalarda bulunan uzman ekonomist arasına İslam Memiş'te katıldı. Son zamanlarda daha hızlı hareketlenen atlın fiyatlarına dair açıklamalarda bulunan altın ve para piyasaları uzmanı olan İslam Memiş son uyarısı da gram altın için geldi. Uzun yıllardır en çok kar getirmekte olan yatırım aracını altını işaret eden İslam Memiş "Bu kez son" dedi.

Youtube üzerinden paylaştığı videolar ile birlikte piyasaya dair durum değerlendirmesinde bulunan uzman isim yaz aylarında beklenen büyük ekonomik tufana dair uyarılarda bulunan ekonomist İslam Memiş uyarılarını bir kez daha duyurdu. İslam Memiş yatırımcılara seslenerek büyük tufana hazırlık yapın uyarısını yenileyerek çok ciddi bir ekonomik krizin kapıya kadar geldiğini belirtti. Belirtilen bu ekonomik krizin dünyayı kasıp kavuran türden olduğunu ve çok ciddi bir konu olduğunun altını çizdi. Küresel piyasalar ile insanlar için dikkat çeken bir uyarı olduğunu söyledi.

FAİZ ARTIRIMI HAKKINDA UYARI!

İslam Memiş yaptığı açıklamalarında Dünya Bankası faiz artırımlarını işaret edip, gelişmiş ülkelerdeki güçlü merkez bankalara vurgu yaptı. Agresif faiz artırımının yapılmaması gerektiğini aksi halde 2023 sonunun kötü olacağını belirtti.

Merkez bankalarının bu açıklamaları dikkate almaması ile birlikte rekabet haline girdiğini açıkladı. Bu durum ile birlikte üst üste önden yüklemeli faiz artırımına gidiliyor. Bu işlem neticesinde de enflasyonu patlattıklarını ve bahaneli aradıklarına dikkat çekti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön