01 / 05 / 2024

Koray GYO Liberté nerede? Koray GYO Liberté fiyat listesi!

Koray GYO Liberté nerede? Koray GYO Liberté fiyat listesi!

Koray GYO Liberté nerede sorusunun yanıtı ve Koray GYO Liberté fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte ön satışların başladığı Koray GYO Liberté detayları..



Yeni projeler için start veren Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Liberté projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaparak projenin ön satışlarına başladıklarını açıklamıştı. 

Peki Koray GYO Liberté nerede? Koray GYO Liberté nerede sorusunun yanıtı ve Koray GYO Liberté fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte ön satışların başladığı Koray GYO Liberté detayları..

Koray GYO Liberté nerede? Koray GYO Liberté fiyat listesi!

Koray GYO yaptığı açıklama projede yer alan bağımsız bölümlerin ön satış işlemlerine başlandığını açıklamıştı.

Verilen detaylara göre, Liberté ismini taşıyan Koray GYO'nun yeni projesi İstanbul'un yükselen yerleşim bölgeleri arasında yer alan Göktürk'te 131 Ada 4 Parsel üzerinde inşa edilecek.

Ön satış döneminin başladığı Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Liberté projesinde 118 adet konut ile 8 adet ticari ünite yer alıyor. "Doğa ile kent yaşamı Liberté’de bir araya geliyor." slogaanıyla lanse edilen proje lokasyonuyla da dikkat çekiyor. 

Aktarılan detaylara göre, 2023 yılında faaliyete geçmesi beklenen Gayrettepe–İstanbul Havalimanı (M11) metro hattına kolayca erişim sağlanabilen Liberté projesi, 22 bin 119 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Geri Dön