27 / 04 / 2024

Koray GYO Liberté projesinin değeri 520 milyonu geçti! 

Koray GYO Liberté projesinin değeri 520 milyonu geçti! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Liberté projesinin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. İşte Koray GYO Liberté projesinin değeri ve proje ile ilgili merak edilenler... 



Liberté projesi, Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile İstanbul'un en gözde yerleşim bölgeleri arasındaki Göktürk'te inşa ediliyor.

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Liberté projesinin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. 

DEĞERİ 520 MİLYONU GEÇTİ

Koray GYO Liberté projesinin KDV hariç değeri 445 milyon Türk Lirası, KDV dahil toplam satış değeri ise  520 milyon 918 bin TL olarak belirlendi.

Koray GYO Liberté projesinde toplam 118 adet konut ile 8 adet dükkan yer alıyor. Söz konusu projede, Koray GYO'nun payına karşılık gelen konut sayısı 68, dükkan sayısı da 5 şeklinde belirtildi. 

Koray GYO Liberté projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Arsa alanı 22 bin 119 metrekare olarak belirtilen proje "Doğa ile kent yaşamı Liberté’de bir araya geliyor" sloganı ile tanıtıldı. 

Koray GYO Liberté projesinin değeri 520 milyonu geçti! 

Söz konusu proje, Fatih Ormanı, Göktürk Göleti Tabiat Parkı, Kemerburgaz Ormanı, Ayvat Bendi Milli Parkı, Belgrad Ormanı ve Gayrettepe–İstanbul Havalimanı (M11) metro hattına yakın konumda yer alıyor.

Tek blok olarak yükselen Koray GYO Liberté projesindeki bahçe katı dairelerde özel bahçeler, diğer katlardaki dairelerde de balkonlara yer veriliyor. 

Koray GYO Liberté projesi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, İstanbul Havalimanı, TEM otoyoluna, Maslak ve Levent bölgelerine, Yavuz Sultan Selim Köprüsü gibi kilit lokasyonlara da yakın mesafede yer alıyor. 

Koray GYO'nun KAP açıklaması.

    
İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, 131 Ada, 4 Parselde bulunan "Arsa" vasıflı taşınmazın mevcut durumdaki değer tespiti ile bu parsel üzerinde geliştirilen projenin değerinin Türk Lirası cinsinden tespitine ilişkin Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan yıl sonu değerleme raporu raporu ek'te yer almaktadır. 

Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Değerleme raporu için tıklayın

1942 yılında yol paraları bina ve kazanç vergilerine eklenmiş!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın değeri 16 milyar 378 milyon TL oldu: 6 ayda 3.7 milyar TL değerlendi!

Kiler GYO'dan 2024'ün ilk projesi! Halkalı'ya yeni yaşam merkezi geliyor!


Geri Dön