02 / 05 / 2024

Koray GYO'nun Kağıthane Ofis Park değeri belli oldu! Kağıthane Ofis Park değeri ne kadar?

Koray GYO'nun Kağıthane Ofis Park değeri belli oldu! Kağıthane Ofis Park değeri ne kadar?

Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Kağıthane Ofis Park'ın değeri ne kadar oldu? İşte Kağıthane Ofis Park 2022 yarıyıl değer tablosu...



Koray GYO nun Kağıthane Ofis Park değeri belli oldu! Kağıthane Ofis Park değeri ne kadar?

Rapora konu taşınmaz, 14.235,30 m² yüzölçümlü 0 ada, 12648 nolu parsel üzerine inşa edildi. Parsel üzerinde 2 adet 9 katlı, 2 adet 10 katlı olmak üzere toplam 4 adet blok yer alıyor. Taşınmazın konumlu olduğu B Blok, 2 bodrum, zemin ve 7 normal kat olmak üzere toplam 10 katlıdır. Bloğun bodrum katlarında binaya ait ortak alanlar; zemin katında 8 adet mağaza; 1 ila 4. normal katlarda 5’er adet ofis; 5. normal katta 2 adet ofis; 6 ve 7. katlarda ise 1’er adet ofis olmak üzere toplam 32 adet bağımsız bölüm yer alıyor.

B bloğun 7. Katında yer alan rapora konu 32 nolu taşınmaz incelenen projesine göre tek hacimli olup ~brüt 380 metrekare kullanım alanına sahiptir. Taşınmazın projesinden farklı olarak kat yüksekliğinden faydalanmak sureti ile çelik konstrüksiyon malzemeden inşa edilmiş 240 metrekare asma kat oluşturulduğu görülmüştür. Bu kısım değerlemede dikkate alınmıyor. Taşınmazın asma kat hariç, yangın güvenlik holü, kat holü, elektrik odası, mekanik odası ve depo gibi alanlar dâhil brüt 539 metrekare olarak pazarlandığı öğrenilmiş olup değerlemede
bu alan dikkate alınıyor. Taşınmazın iç mekânlarının kullanım fonksiyonuna uygun olarak düzenlendiği tespit edildiği belirtiliyor. 

Söz konusu taşınmaz için  toplam , 13 milyon 100 bin TL  kıymet takdir edilmiştir. Taşınmazın KDV (yüzde 18) dâhil değeri ise 15 milyon 458 bin TL’dir.

KORAY GYO'NUN KAP AÇIKLAMASI

Kağıthane Ofis Parkta yer alan bağımız bölüme ilişkin 2022 yarıyıl değerleme raporu ekte yer almaktadır.

DOSYA İÇİN tıklayın

Koray GYO'nun Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar?

Koray GYO Elit Residence 2022 yarıyıl değeri belli oldu!

Koray GYO  Ankara  Çankaya Projesinin değeri ne kadar? O rakam dudak uçuklattı!


Geri Dön