29 / 04 / 2024

Körfez GYO genel kurul toplantısı sonuçlarını yayınladı!

Körfez GYO genel kurul toplantısı sonuçlarını yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamu Aydınlatma Platformu ' nda 10 Mart'ta yapılan genel kurul sonuçlarını yayınladı. İşte, Körfez GYO'nun toplantı sonuçları;



Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan yapılan açıklama;


Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin 10/03/2015 tarihinde yapılan 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında özetle;

2014 yılı finansal tabloları, Yönetim Kurulu Faaliyet Kurulu ve Bağımsız Denetim Raporu onaylanmıştır.

2014 yılında bağış ve yardım yapılamadığı konusunda Genel Kurul'a bilgi verilmiş ve 2015 yılı için şirketimiz tarafından yapılacak bağışların üst sınırı 31.12.2014 tarihli finansal tablolarda yer alan aktif toplamın %1'i olarak belirlenmiştir.

Yönetim Kurulu üyeleri ayrı ayrı ibra edilmiştir.

2014 yılı finansal tablolarında kar oluşmaması nedeniyle kar dağıtımı yapılmamasına karar verilmiştir.

Toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi ekte yer almaktadır.

Yönetim Kurulu üyeliklerine daha önce Yönetim Kurulu üyeliği görevini yapmakya olan Abdullah Tivnikli, Ömer Asım Özgözükara, İbrahim Mutlu ve bağımsız yönetim kurulu üyeleri olarak Mustafa Güran ve Osman Baydoğan 2017 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı tarihine kadar görev yapmak üzere seçilmiş ve huzur hakkı olarak hali hazırda ödenmekte olan tutarın aynen ödenmeye devam etmesine karar verilmiştir.

Yönetim Kurulu üyelerine TTK. 395 ve 396. maddelerinde yazılı işlemleri yapabilmeleri hususunda izin verilmiştir.

Şirket esas sözleşmesinin güncel mevzuat ve yönetmeliklere uyum sağlaması için ilgili maddelerindeki değişiklikler kabul edilmiştir.

30.06.2015 tarihli finansal tabloların bağımsız sınırlı denetimi ve 31.12.2015 tarihli finansal tabloların bağımsız denetimi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. seçilmiştir.



Dosya için tıklayın


Geri Dön