09 / 05 / 2024

Körfez GYO, Kilyos ve Tuzla arsalarının değerini açıkladı! İşte o rakam...

Körfez GYO, Kilyos ve Tuzla arsalarının değerini açıkladı! İşte o rakam...

Körfez GYO tarafından, Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri resmen açıklandı. Peki Körfez GYO Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...



Körfez GYO Kilyos arsası; İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Kilyos Mahallesi'nde yer alan 933 ada 3 parselde yer alıyor. 8 bin 841 metrekare alana sahip arsa, çokgen bir şekle sahip ve eğimli bir bölgede konumlanıyor. Tatlısu Caddesine cepheli olan arsanın yakın çevresinde Marenegro, Park Kilya, Arıköy gibi villa siteler ile müstakil villalar yer alıyor.

Ağırlıklı olarak yazlık konutların yer aldığı bölgeyken, pandemi süreci sonrası yılın tamamında yaşamın arttığı belirlendi. Aynı zamanda bölge üst orta ve orta düzey tarafından tercih edilen karma bir bölge olarak belirtildi. Arsanın üzerinde herhangi bir yapı yer almıyor. 

Körfez GYO Kilyos arsasının KDV hariç toplam değeri 28 milyon 500 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 30 milyon 780 bin TL olarak belirlendi. 

Körfez GYO Tuzla arsası; İstanbul İli, Tuzla İlçesi, İçmeler Mahallesi 0 ada 4554 parselde yer alıyor. Arsanın niteliği çalılık olarak belirtilirken, alanı 10 bin 53 metrekare şeklinde belirlendi. Tuzla Devlet Hastanesi yanında konumlanan arsanın yakın çevresinde Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi (İş Bankası Genel Müdürlüğü),
Paşabahçe ve Şişecam fabrikası, Hyundai Assan Fabrikası, Tuzla Piyade Okulu, yakın çevresinde Tuzla Belediyesi, Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü, İçmeler  Marmaray  durağı ve Tuzla Stadyumu yer alıyor. 

Körfez GYO Tuzla arsasının toplam değeri 130 milyon 390 bin TL, KDV dahil toplam değeri iser 140 milyon 821 bin 200 TL olarak açıklandı. 

Değerleme raporu için tıklayın

Değerleme raporu için tıklayın

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent geliyor! Yeni proje! 

Akmerkez GYO'nun 473 adet gayrimenkulünün değeri bu yıl ne kadar oldu? 


Geri Dön