30 / 04 / 2024

Korkmaz A369 Demtez Çelik Çaycı Inox kaç TL? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Korkmaz A369 Demtez Çelik Çaycı Inox kaç TL? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Pratik kullanımı, şık görünümü, geniş iç hacmi ve fonksiyonel özellikleriyle öne çıkan Korkmaz A369 Demtez Inox Çay Makinesi ile günün her saatinde sıcak çaylar hazır. Peki, Korkmaz A369 Demtez Çelik Çaycı Inox kaç litre, en ucuz nereden alınır? İşte detaylar...



Çay kültürümüzde önemli bir yere sahip. Kahvaltıdan başlayıp akşam oturmalarına kadar günün her saatinde bardaklar dolusu içilir. Çoğu buluşma ve sohbete eşlik eder.

Geleneksel demleme yöntemlerinden vazgeçmeyenler olsa da gelişen teknolojiyle beraber çay makineleri çok sık kullanılmaya ve birçok eve girmeye başladı. Bununla beraber elektrikli ev ve mutfak aletlerinin önemli markaları arasında yer alan Korkmaz’ın A369 Demtez Inox Çay Makinesi en çok tercih model olarak karşımıza çıkıyor. Güvenli ve uzun ömürlü kullanım için gövde ve demlik malzemesi paslanmaz çeliktir. Sıcak tutma ve susuz kaldığında otomatik kapanma özellikleri taşır. 1600 Watt gücünde çalışır.

 Korkmaz A369 Demtez Çelik Çaycı Inox, 1.6 litre su ısıtıcı, 1.1 litre demlik kapasitesi ile tek seferde tam 20 bardak çay yapar. Kablosuz elektrikli su ısıtıcı olarak kullanılabilir ve 360 derece dönebilir tabana sahiptir. 

Korkmaz A369 Demtez Inox Çay Makinesi kaç lira? Korkmaz çaycı fiyatları ne kadar? İşte Korkmaz A369 Demtez Inox Çay Makinesi özellikleri ve fiyat listesi...

 


Geri Dön