28 / 04 / 2024

Koru Florya ödeme planı!

 Koru Florya ödeme planı!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Avrupa yakasında Florya Şenlikköy'de hayata geçirilen Koru Florya Evleri için fiyat listesi 1 milyon 100 bin liradan başlıyor. Koru Florya ödeme planı hakkında haberimizden bilgi edinebilirsiniz...



298 adet konut ve 301 adet mağazadan oluşan  Koru Florya  projesi Aydınlı Grup, Metal Yapı Konut, ARKE ve Vizyonlife işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Koru Florya ödeme planı bilgisi haberimizin devamında bulunuyor.


İstanbul Avrupa yakasında Florya Şenlikköy'de inşa edilen Koru Florya Evleri projesi 3+1'den 7+2'ye kadar konut alternatifleri sunuyor. Projede yer alan konutların alanları 160 metrekare ile 430 metrekare arasında değişiyor. 


Koru Florya Evleri fiyat listesi 1 milyon 100 bin liradan başlıyor. Koru Florya Evleri satış ofisi ile 444 8 252 numaralı telefondan iletişime geçiliyor. Koru Florya projesinde teslimlerin bu sene yapılması hedefleniyor. 


280 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Koru Florya Evleri projesinin sosyal olanakları arasında  yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark da bulunuyor. 


Koru Florya ödeme planı!

Koru Florya ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 60 ay sıfır faizli ödeme imkanı bulunuyor. 


Koru Florya adres: Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya / İstanbul



Koru Florya iletişim:


Koru Florya telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön