28 / 04 / 2024

Koru Florya telefon!

Koru Florya telefon!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife ortak girişimi ile yükselen Koru Florya telefon ve proje hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz...





İstanbul'un Avrupa yakasında Şenlikköy-Florya bölgesinde yükselen  Koru Florya  projesi Koru Florya  Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife  ortak çalışması imzası taşıyor. 3+1, 4+1, 5+1, 5+2, 6+2 ve 7+2 olarak tasarlanan dairelerin yer aldığı  Koru Florya telefon ve iletişim bilgilerini haberimizin devamında bulabilirsiniz. 


7  blok olarak tasarlanan Koru Florya projesinin satış süreci devam ediyor. 298 konut ve 301 mağazadan meydana gelenKoru Florya daire fiyatları şöyle: 


Koru Florya fiyat: 


Koru Florya projesinin daireleri 1 milyon 100 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Koru Florya ödeme bilgileri şöyle: 


Koru Florya ödeme: 


48 ay faizsiz taksitlendirme olanağının bulunduğu Koru Florya projesinde aynı zamanda daire tutarının yüzde 25'i peşinat olarak ödendikten sonra kalan miktar için banka kredisi kullanılabiliyor. Koru Florya telefon ve adres bilgileri şu şekilde: 



Koru Florya nerede? 


Koru Florya adres: Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya


Koru Florya telefon: 444 8 252


Koru Florya  harita: 


Koru Florya telefon!


Koru Florya ne zaman  teslim? 


Projede yer alan daireler bu yılsonu sahiplerine teslim ediliyor. 



Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön