29 / 04 / 2024

Koruma Şirketler Grubu, Denizli'de fabrika açıyor!

 Koruma Şirketler Grubu, Denizli'de fabrika açıyor!

Koruma Şirketler Grubu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihan Ergün katılımı ile Denizli'de üçüncü fabrikasını açıyor




Koruma Şirketler Grubu, 20 milyon dolarlık yatırımla Denizli’nin Honaz ilçesinde, toplam 63 bin metrekare alana kurulu üçüncü fabrikasını 30 Haziran 2012 Cumartesi günü saat 13.00’de yapacağı törenle açıyor. Denizli fabrikası, Koruma Şirketler Grubu’nun Kocaeli ve Hatay Kırıkhan’dan sonra üçüncü fabrikası olma özelliğini taşıyor.


63 yıldır ekonomiye, üretime katkı


Koruma Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, başta kimya olmak üzere, tarım ilaçları, lojistik, temizlik ürünleri, inşaat, ambalaj ve turizm sektörlerinde yatırımlar yaptıklarını belirterek, “Dünyanın büyüyen en önemli ekonomilerinden biri olan Türkiye’de sanayinin, üretimin ne denli önemli olduğunu biliyoruz. 63 yıldan bu yana her zaman daha fazla üretmeye, faaliyet gösterdiğimiz alanda en iyi ürün ve hizmetleri üretmeye ve ülkemize yatırım yapmaya gayret ettik. Denizli’deki fabrikamızı da bu hedefler doğrultusunda Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün katılımıyla birlikte ülke ekonomisinin hizmetine sunacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.


Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün tarafından 30 Haziran 2012 tarihinde açılışı gerçekleştirilecek Koruma Şirketler Grubu Denizli fabrikası açılış törenine Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Koruma Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Kemal Aracı katılacak.


200 kişiye istihdam imkanı


Koruma Şirketler Grubu Denizli fabrikasında kostik, klor, hidroklorik asit ve temizlik malzemelerinin üretimi gerçekleştirilecek. Fabrikada başlangıçta 200 kişinin çalışması öngörülürken, 2013 yılı sonunda bu sayının artarak 300 kişiye istihdam sağlanması planlanıyor.




Geri Dön