15 / 05 / 2024

Koska, Londra ve Paris'e mağazalar açacak!

 Koska, Londra ve Paris'e mağazalar açacak!

Koska, inovasyona ve yurtdışı pazarlara odaklandı. Bu kapsamda uzun süredir yürüttüğü çalışmalarını Suudi Arabistan'ın Cidde şehrindeki ilk mağazası ile neticelendirdi.



Türkiye’nin en eski markalarından Koska, inovasyona ve yurtdışı pazarlara odaklandı. Bu kapsamda uzun süredir yürüttüğü çalışmalarını Suudi Arabistan'ın Cidde şehrindeki ilk mağazası ile neticelendirdi. Koska Yönetim Kurulu Üyesi Emin Dindar, önümüzdeki süreçte Riyad ve Dubai başta olmak üzere bölgede mağazalar açmayı hedeflediklerini de belirtti.


Dindar Suudi Arabistan ve Körfez Ülkelerinde bizim ürettiğimiz ürünlerin pazarında yoğun bir rekabet söz konusu. Bu sebeple bu bölgede mağazalaşma kararı aldık. Bundan sonraki mağazalarımızı 2012 yılı içerisinde Riyad ve Dubaide açmayı hedefliyoruz. Bu bölgedeki mağazalar için 5 milyon liralık yatırım planlıyoruz. Sırada ise Londra ve Paris var. Burada en iyi noktalarda hizmet verecek bir noktada mağazalarımızı açacağız” dedi.


Koska’yı bir gıda markası çatısı altında projelendirmek istediklerini de belirten Dindar, hedeflerinin global marka olmak oldupunu belirtti. Avrupa ve ABD pazarında son 2 senedir yaşanan yoğunlaşamadıkları alanlara zaman ayırmaya başladıklarım dile getiren Dindar, “Sonuçta bu bizim için bir artı oldu. Buralarda dağıtımımızı güçlendireceğiz” dedi.


Tahin ve pekmez artık  bir arada


Yurtdışmın yanı sıra yeni ürünlerde Koska’yı farklı bir lige taşıyor. Geleneksel lezzetleri modern yorumlarla sunan Koska’nın, tahin ile pekmezi pratik ve eğlenceli ambalajında bir araya getirdiği ‘Koska Süper ikili’ isindi yeni ürünü marketlerdeki yerini aldığı Kasım ayından bu yana büyük ilgi görüyor. Kolay taşınabilir turuncu ambalajlarda satışa sunulan bu muhteşem lezzet ile sağlıklı yaşam ceplere giriyor. E, C ve B vitaminleri açısından zengin olduğu bilinen tahinin kansere karşı koruyucu etkisi olduğu kabul ediliyor. İçerdiği protein oranı ile kemik gelişimini destekleyen tahinin hafıza kaybını önlemede de olumlu etkileri bulunuyor.


En iyi ambalaj Koska'nın 


öte yandan Türkiye’nin en iyi ambalajları da Eylül ayında belli oldu. Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları 2012 yarışmasının ödülleri 3 Eylül’de Four Seasons Hotel İstanbul'da törenle dağıtıldı. Altın Ambalaj Ödülleri'ni Süper İkili ile Koska aldı.

 


Geri Dön