14 / 05 / 2024

Koşun koşun! toplam 580 TL hediye veriliyor! İnternetten alışveriş yapanlar bayram ediyor!

 Koşun koşun! toplam 580 TL hediye veriliyor! İnternetten alışveriş yapanlar bayram ediyor!

VakıfBank'ın paylaştığı yeni kampanya insanları kart almaya sevketti. Bu kampanyanın detayları internette araştırılıyor. Bir an önce faydalanmak için gerekli şartları öğrenmek isteyenler detayları merak ediyor. işte detaylar



Türkiye'nin köklü bankaları arasında yer alan VakıfBank yeni kampanya detaylarını açıkladı. Yapılan harcamalara 580 TL ödeyeceğini ilan eden VakıfBank herkesi kıskandırdı. Vakıfbank kart sahibi olan kişiler ödemelerden yararlanabiliyor. Yapılan giderler dahilinde 580 TL hibe kazanabilirsiniz. İşte merak edilen avantaj hakkındaki tüm detaylar…


GIDADA 150 TL ÖDEME YAPILACAK

VakıfBank Worldcard ile yapılan harcamalarda 150 TL kazanabilirsiniz. 1 Ocak-31 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerli olacak avantaj gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektöründe kullanılacak. Word üyeliği olan dükkanlarda tek kerede yapılan 300 TL ve üzeri alışverişlerde her ₺300'lik harcama için 15 TL toplamda ise 150 TL Wordpuan kazandırıyor.

 Koşun koşun! toplam 580 TL hediye veriliyor! İnternetten alışveriş yapanlar bayram ediyor!

GİYİM AYAKKABI VE KOZMETİKTE 150 TL KAZANABİLİRSİNİZ

Vakıfbank kampanya içeriğini paylaşırken 1 Ocak-31 Ocak tarihleri arasında giyim, ayakkabı, aksesuar, kozmetik, kuyum, optik, saat ve çok katlı mağaza sektörlerinde  yapılan her 400 TL ve üzeri alışverişler için 25 TL toplamda 150 TL puan kazanılacağını ifade etti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön