02 / 05 / 2024

Vakıfbank'dan giyim, ayakkabı ve aksesuar alımına her 400 TL'de toplam 250 TL hediye! Son gün 31 Mart!

Vakıfbank'dan giyim, ayakkabı ve aksesuar alımına her 400 TL'de toplam 250 TL hediye! Son gün 31 Mart!

VakıfBank giyim, ayakkabı ve aksesuar sektörlerinde yapılacak alışverişleri ödüllendiriyor. 1-31 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacak olan ve tek seferde 400 TL ve üzeri tutarındaki ilk alışverişlerde, sonraki her 400 TL ve üzeri alışverişlerde ise 25 TL değerinde World puan hediye edilecek.



Toplamda ise 250 TL değerinde World puan kazanma fırsatı sunulacak. Kampanya kapsamında, sektörün önde gelen markalarından birçok mağazada geçerli olacak bu fırsatı kaçırmayın.

 Vakıfbank dan giyim, ayakkabı ve aksesuar alımına her 400 TL de toplam 250 TL hediye! Son gün 31 Mart!

Kampanya katılım koşulları

Vakıfbank Worldcard giyim, ayakkabı ve aksesuar sektörlerindeki alışverişlerde müşterilerine özel bir kampanya düzenliyor. Ancak kampanyaya BusinessCard'lar, Bankomat Kart'lar, Sanal Kartlar, e-ticaret, mail order ve yurt dışı işlemleri, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir. Ayrıca, işlem iptali durumunda yüklenen puanlar geri alınacak ve aynı gün tek seferde yapılacak 400 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanya müşteri bazında geçerli olup, ek kartlarla yapılan alışverişler de kampanyaya dahil edilecektir. Ancak bir müşteri kampanyadan en fazla 250 TL Worldpuan kazanabilecektir.

Kampanyaya katılım için sadece VakıfBank Mobil uygulamasındaki "Cepte Kazan" bölümünden "Hemen Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir. Kampanya kapsamında, sektörün önde gelen markalarından birçok mağazada geçerli olan bu fırsatı kaçırmayın.

VakıfBank, kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı herhangi bir zamanda durdurma hakkına sahiptir. Kampanyadan faydalanmak için fırsatı kaçırmayın!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön