30 / 04 / 2024

KPSS puanı olmadan TÜSEB 61 kişi alım yapacak! İşte şartlar ve detaylar

KPSS puanı olmadan TÜSEB 61 kişi alım yapacak! İşte şartlar ve detaylar

Mayıs ayına girdiğimiz günden itibaren personel alım ilanları gelemeye devam ederken, yeni personel alımı ilanı Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı tarafından geldi. Üstelik TÜSEB personel alımı ilanı için başvuracak adaylardan KPSS şartı talep edilmeyecek.



Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı tarafından 61 Ar-Ge Uzmanı alımı yapılacağı duyurusu yapıldı. KPSS şartı talep edilmeyecek olan personel alımı için bazı şartların yerine getirilmesi gerekmekte. TÜSEB 61 Ar-Ge Uzmanı alım ile ilgili tüm detaylar haberimizin devamında sizlerle...

TÜSEB Mayıs personel alımı ilanı yayınladı

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı tarafından 61 Ar-Ge Uzmanı alımı yapılacağı ile ilgili ilan yayımlandı. Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre 61 Ar-Ge Uzmanı alımı için KPSS şartı talep edilmeyeceği bilgisi verilirken, KPSS şartı olmayan personel alımı için bazı şartların yerine getirilmesi gerektiği konusunda açıklama yapıldı.

TÜSEB personel alımı için başvuru yapacak adaylar için son başvuru tarihi 19 Mayıs 2023 olduğu bildirildi. Başvuru yapacak adayların şahsen veya posta işlemiyle başvuru yapabileceği konusunda bilgi verildi.

Söz konusu personel alımı için başvuru yapacak adaylar başvurularını Koşuyolu Mah. Koşuyolu Caddesi No:71

Kadıköy/ İSTANBUL adresine yapması gerekmektedir.


Geri Dön