29 / 04 / 2024

Krea Dekorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krea Dekorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krea Dekorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onay Vardoğan ve Tanzer Gürkan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.



Krea Dekorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onay Vardoğan ve Tanzer Gürkan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.


Krea Dekorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü işyeri ve konutlar ile yüzer vasıtaların iç mimari düzenlenmesi ve dekorasyonunu yapmak, bunun için gerekli olan inşaat ve dekorasyon malzemelerinin üretim, ithalat, ihracat ve dahili ticaretini yapmak. 2- İzolasyon ürünleri ile inşaat için gerekli her türlü malzemenin üretim, alım satım , ithalat ve ihracatını yapmak, 3- Her türlü konut ve işyeri yapılarının, otel, havuz, suni gölet, baraj, tünel, işhanı, banka binaları, fabrika, atelye ve benzeri binaların inşaatını, çatı, dış cephe ve her türlü izolasyonunu ve dış cephe kaplama işlerini yapmak, 4- Şirket konusu dahilinde yurt içinde ve yurt dışında satış mağazaları, fabrika, imalathane ve atölyeler açabilir. Bunları işletebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, satın alabilir, satabilir. 5- Şirket ihtiyacı için her türlü makine, teçhizat, nakil vasıtaları, araç ve gereç satın almak, gerektiğinde ithal etmek, bunları işletmek, kiraya vermek, satmak, bu araç ve vasıtalar üzerinde her türlü tasarrufta bulunmak, 6-  Konusuna giren alanlarda her türlü şirketlere iştirak etmek, geçici ve belirli işleri yapabilmek için hakiki ve mülki şahıslarla ortaklıklar kurmak. 7. Konusu ile ilgili olarak komisyonculuk, acentelik, mümesillik hizmetleri yapmak, bayilikler almak, vermek, teşkilatlarını kurmak veya kurulu alanlara iştirak etmek. 8. Şirket konusu dahilinde yurt içinde ve yurt dışında satış mağazaları, fabrika, imalathane ve atölyeler açabilir.Bunları işletebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, satın alabilir, satabilir. 9. Şirket faaliyetleri için gerekli olan gayrımenkulleri ve nakil vasıtalarını kiralamak, iktisap etmek, devir ve ferağ etmek, üzerinde mahdut ayni hak tesis ve fekketmek, şirket gayrımenkulleri üzerinden ipotek vermek. 10. Şirket konusu ile ilgili markalar, patentler, ihtira beratları, lisans ve teknik yardım gibi gayrımaddi fikri ve sınai haklar alabilir ve ihdas edebilir. Başkalarından devir alabilir. 11. Şirket konusunu oluşturan işler için yurt içinde ve yurt dışında ihalelere girebilir, taahhütte bulunabilir, taahhüdü altındaki işlerin bir kısmını  veya tamamını müteahhitlere ve/veya taşeronlara yaptırabilir. 12. Şirket alacaklarının temini için ipotek ve rehin alabilir. 13. Şirket kendisine ait gayrımenkulleri gerek kendisinin, gerek se başka şirketlerin veya kişilerin borçları için bankalar lehine ipotek edebilir,      başka şirketlere bankalarca açılacak kredilere karşılık kendi gayrımenkullerini teminat göstermek suretiyle ipotek verebilir.  


Krea Dekorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Cevizli Mahallesi, Kurşunlu Sokak 2/410 


Geri Dön