17 / 05 / 2024

Onay Vardoğan

Onay Vardoğan

Krea Dekorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onay Vardoğan ve Tanzer Gürkan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

Borsa İstanbul’da yeni halka arz açıklandı. SPK, Limak Çimento’nun halka arzına onay verdi

Borsa İstanbul’da halka arz olacak şirketlere yenisi eklendi. Sermaye Piyasası Kurulu, Limak Çimento’nun halka arzına onay verdi. Halka arz onayını X sosyal medya hesabından paylaşan Solakoğlu’nun takipçilerinden bir kısmı haberi sevinçle karşılarken bazıları borsada dengenin bozulacağını söyledi.

2024’ün ilk halka arz şirketleri açıklandı. SPK’dan iki şirket için onay çıktı

2023 yılını halka arz rekoruyla tamamlayan Borsa İstanbul’da yeni yılın ilk halka arzları açıklandı. SPK’nın iki şirkete verdiği halka arz onayını X sosyal medya hesabından paylaşan Borsa Temel Analisti Tardu Barlas’ın gönderisine küçük yatırımcıdan yorum yağdı.

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nde değişiklik pay sahiplerinin onayına sunuldu!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin değişiklik tasarıları Ticaret Bakanlığı'nın iznini takiben; yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacak.

Mermerler Grup yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekliyor!

Yıllık 11 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Carousel AVM için COVID-19 sürecinde 200 bin dolarlık teknoloji yatırımı yapan Mermerler Grup, yeni projesi için çalışmalara başladı. Osmanlı döneminde stratejik roller üstlenen tarihi bir yapının yer aldığı yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekle

Adalar Kent Konseyi'nden pist yapımının önünü açan imar planına itiraz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Büyükada’ya helikopter pisti yapılmasının önünü açan imar planına onay vermesinden sonra Adalar Kent Konseyi, dün plan değişikliğine itiraz etti.

Seferihisar Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne onay!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yapılması planlanan ve tartışmalara yol açan Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne Cumhurbaşkanlığı'nca onay verildi.

Hazine’nin onay vermediği 3 metro hattı hangisi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kredi buldukları halde Hazine onayı alamadıkları için başlanamadığını açıkladığı 3 projenin; Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı, Bostancı-Dudullu Metro Hattı ve Yenidoğan- Hastane Hattı olduğu belirtildi.

Buca Metrosu için yatırım onayı çıktı!

İzmir'deki şehir içi toplu ulaşım projelerinden Buca metrosu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla yatırım programına alındı....

Akmerkez GYO'nun Kar Dağıtım Politikası'na onay verildi!

Akmerkez GYO'nun Kar Dağıtım Politikası 29 Mart'ta gerçekleşen 2018 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında genel kurulun onayına sunuldu ve oyçokluğu ile kabul edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çalkaya kentsel dönüşümüne onay!

Çalkaya Kentsel Dönüşüm Proje alanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı. Bölgede kentsel dönüşüm başlayacak...

Şanlıurfa Harran imar onayı bekliyor!

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinin imar planı Anıtlar Kurulu onayını bekliyor. Bölgede TOKİ projeleri be modern konutlar için yer açılmış olacak.

Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan Alsancak Stadı'na onay!

Yenilenme süreci devam eden İzmir'deki Alsancak Stadı projesinde bir adım daha atıldı. Öngörülen İmar Planı Değişikliği, Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından kabul edildi.

Onay Vardoğan Haberi

Onay Vardoğan

Krea Dekorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onay Vardoğan ve Tanzer Gürkan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.


Krea Dekorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü işyeri ve konutlar ile yüzer vasıtaların iç mimari düzenlenmesi ve dekorasyonunu yapmak, bunun için gerekli olan inşaat ve dekorasyon malzemelerinin üretim, ithalat, ihracat ve dahili ticaretini yapmak. 2- İzolasyon ürünleri ile inşaat için gerekli her türlü malzemenin üretim, alım satım , ithalat ve ihracatını yapmak, 3- Her türlü konut ve işyeri yapılarının, otel, havuz, suni gölet, baraj, tünel, işhanı, banka binaları, fabrika, atelye ve benzeri binaların inşaatını, çatı, dış cephe ve her türlü izolasyonunu ve dış cephe kaplama işlerini yapmak,...