Ekonomi

Kredi çekecekler bakmadan geçmeyin! Yapı Kredi'den dev kampanya! Böylesi görülmedi sakın kaçırmayın! Hemen bankaya koşun

Yaşam pahalılığı giderek artarken vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı! Emeklilere yüksek promosyon vererek akıllarda yer edinen Yapı Kredi, muhteşem bir kredi kampanyası başlattı. İşte ayrıntılar...Emeklilere yüksek promosyon vererek akıllarda yer edinen Yapı Kredi, muhteşem bir kredi kampanyası başlattı

Yaşam pahalılığı giderek artarken vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı! Vatandaşların maaşı ceplerinden çıkmadan erirken, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için kredi kampanyalarını araştırmaya başladı. Emeklilere yüksek promosyon vererek akıllarda yer edinen Yapı Kredi, muhteşem bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanyayı göremeyen, duymayan kalmasın! İşte ayrıntılar...

Yapı Kredi Bankası resmi internet sitesi üzerinden inanılmaz kampanyasını duyurdu! Banka yaptığı resmi açıklamada ihtiyaç sahibi vatandaşlar için 3 aya kadar ertelemeli kredi vereceğini duyurdu! Kredi ödemelerinin maksimum 90 güne kadar ertelenme imkanı olduğunu söyleyen Yapı Kredi, akılalmaz kampanyasının detaylarını paylaştı. Yapı Kredi, başvuru yapacakların giriş ekranında kampanyayı seçmesi gerektiğini belirtti.

İşte ayrıntılar...

 

BAŞVURU AYRINTILARI

3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi başvurunuzu Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden hemen şimdi gerçekleştirebilirsiniz.

KamuPersonelinet'te yer alan habere göre; Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şube kanallarından kullandırım yapmak için, kampanya giriş ekranında “3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi” kampanyasının seçilmesi gerekiyor.

Kampanya seçildikten sonra, ilk taksit tarihi; farklı bir zaman olarak seçilemdiği sürece kredi açılış gününden azami 120 gün sonrası olacak şekilde gelecektir.

Kampanyanın azami vadesi ödemesiz dönem dahil 36 ay olup, en fazla 90 gün öteleme seçeneği sağlanıyor.

İşte kredi kampanyası hakkında diğer ayrıntılar...

ÖDEMESİZ DÖNEMLERE FAİZ TUTARI İLK TAKSİTLE YANSITILIYOR!

Banka tarafından tanımlanan ön onaylı limitiniz olması hâlinde, limit tutarınıza kadar kredi çekebilirsiniz. Ön onaylı limitlerin ardından tekrar değerlendirme yapılabilir, Yapı Kredi tarafınca limitleriniz kredi kullanımından önce düşürülebilir ya da tamamen iptal edilebilir.

Kredi başvurunuz Yapı Kredi politikaları çerçevesinde değerlendirilir ve uygun olması durumunda halinde yapılabilir. Banka değerlendirmesi sonrasında başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir ya da talep ettiğiniz tutarın altında bir tutarda onaylanabilir.

Kullandırım ve başvurunun Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’nden yapılması hâlinde “Mobilden ve İnternetten Anında Şubesiz Kredi” menüsündeki tüm koşullar 3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi için de geçerlidir.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.yapikredi.com.tr/

Akbank'tan dev kampanya! 25 bin TL'lik iPhone 13 hediye edecek! Hemen bakın! Görmedim demeyin, fırsatı kaçırmayın!

Promosyon alamayanlar bunu da kaçırmayın! Başvuran en az 5 bin 400 TL'yi kapacak! Hemen şimdi bakın!

Memur ve memur emeklileri dikkat! Ocak zammında son dakika! Kim ne kadar maaş alacak? Şimdi bakın, kaçırmayın!