17 / 05 / 2024

Kredi çekeceklere iyi haber! Müjde verilmişti, detaylar netleşiyor

Kredi çekeceklere iyi haber! Müjde verilmişti, detaylar netleşiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarihi bir müjdeyle destek paketini açıklamıştı. İlk 2 yıl ödemesiz 5 yıl vadeli faizsiz 500 bin TL kredi imkanı ise dikkat çekti. İşte tüm detaylar...



Evlilik kredisi: Yuva kuracak çiftlere 2 yıllık geri ödemesiz 48 ay vadeli 150.000 TL faizsiz evlilik kredisi verilecektir. Ayrıca kredi ile genç çiftlerin mobilya, ev tekstili, düğün, balayı gibi masraflarını karşılayabilmelerine olanak sağlanacak. Bu desteğin, evlenecek genç çiftler için geçerli olması bekleniyor. Evlilik kredisinin ödemeleri 48 ayda sadece anapara olarak ödeneceği duyurulmuştu. AK Parti'nin seçim beyannamesinde yer alan yeni evleneceklere 150 bin TL faizsiz evlilik kredisinin Ekim ayından sonra hayata geçirileceği belirtiliyor. 

Bu destek paketiyle Türkiye'nin genç nüfusu olan yaklaşık 13 milyon genç, işsizlik sorunuyla mücadelede ve ekonomik büyümeye katkıda bulunma konusunda desteklenmiş olacak. Bu adımların, genç işsizliğin azalmasına ve Türkiye'nin ekonomik büyümesine büyük katkı sağlaması hedeflenmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön