10 / 05 / 2024

Kredi desteği 3 liradan 10 liraya çıkarıldı! Marmarabirlik’ten rekor tahsis!

Kredi desteği 3 liradan 10 liraya çıkarıldı! Marmarabirlik’ten rekor tahsis!

Marmarabirlik yeni sezon için ortaklarına 538 milyon lira kredi tahsis edecek. Ayrıca kredi desteğinin 3 liradan 10 liraya çıkarıldığı öğrenildi. İşte detaylar…



BİR KİLOGRAM ÜRÜNE KREDİ DESTEĞİ 3 LİRADAN 10 LİRAYA ÇIKARILDI

Yeni sezon ağaç bakımı ve üretimde devamlılığın sağlanması için organik organomineral gübre, D.A.P, 15.15.15+Zn, ÜRE ve Amonyum Sülfat gübreleri ile zirai ilaç sınıfından bakır sülfat, hazır bordo, fungusit ve insektisit gruplarında destek sağlanacak. Asa, “Verilecek olan ayni kredi desteğinin ana taahhüdü 500 kilogram üzeri olan ortaklara en alt limit 10 bin lira, en üst limiti ise 75 bin lira olacaktır.” dedi. 8 kooperatif genelinde ortaklara verilecek ayni kredi desteği toplamı 538 milyon lira olacak.

AKARYAKIT DESTEĞİ DEVAM EDECEK

Asa, ortakların en önemli gider kalemlerinden olan akaryakıt desteğine, şartların elvermesi durumunda nisan ayında başlamayı hedeflediklerini söyledi.

Kredi desteği 3 liradan 10 liraya çıkarıldı! Marmarabirlik’ten rekor tahsis!

Son iki yılda olduğu gibi 2023'te de ortaklara akaryakıt desteği verileceğini belirten Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, akaryakıt limit miktarı, dağıtım usul ve esaslarının Marmarabirlik tarafından daha sonra açıklanacağını paylaştı.

Marmarabirlik çiftçinin dört gözle beklediğini açıkladı

Marmarabirlik'ten Gemlik'e modern tesis yatırımı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön