29 / 04 / 2024

Kredi ihtiyacına çözüm PTT'den geldi! 25 bin TL kredi için hiçbir şart istenmiyor!

Kredi ihtiyacına çözüm PTT'den geldi! 25 bin TL kredi için hiçbir şart istenmiyor!

Birçok kurumun destek kredisi verdiği gibi PTT de tüm vatandaşlara destek kredisi vermektedir. Geçtiğimiz gün 25 bin TL destek kredisini vereceğini duyuran PTT, pek çok vatandaşın nakdi ihtiyaçlarını giderecek. Hızlı bir şekilde verilen bu kredi desteğini çok kısa bir süre sonra alabilmek mümkün.



Son zamanlarda yükselen faiz oranları ve kısa vadeler nedeniyle artık vatandaşlara da kredi almaya cesaret edemiyor. İhtiyaç kredileri bu noktada hem faiz hem de vade olarak bir fırsat niteliğinde bankalar tarafından sunuluyor. Kredi desteği veren kuruluşlar arasına giren PTT de 25 bin TL değerindeki kredi çözümüyle gündeme geldi. Üstelik hiçbir şartın aranmaması da herkesin bu destekten faydalanabileceği anlamına geliyor. İşte PTT tarafından şartsız ve düşük faizli 25 TL desteği hakkında önemli detaylar haberimizde…

Gelir şartı aranmıyor

PTT, 25 bin TL'lik kredi talebinde bulunanlara hiçbir gelir kriteri dayatmıyor. Bu durum, kredi başvurusuna herkesin yapabileceğine işaret ediyor. 25 bin TL'lik krediyi kullananlar, 36 ayda geri ödeme fırsatına sahip olabilecekler.  Başvurmak isteyenlerin kimlik kartlarını alarak PTT şubelerine gitmeleri yeterli olacak. Risk durumuna göre değerlendirilen başvuru sonuçları kabul veya ret şeklinde olmaktadır.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön